سه شنبه / ۲۱ آبان ۱۳۹۲ / ۱۳:۵۷
سرویس : شیرینی و شکلات
کد خبر : ۴۲۴۵۲
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس شیرینی و شکلات
پارس بهبود آسیا

امولسیفایرغیر یونی دارای خاصیت هیدروفیلیک - لیپوفیلیک

به گزارش فودنا، محصول جدید شرکت پارس بهبود آسیا( PGE( E475 امولسیفایرغیر یونی دارای خاصیت هیدروفیلیک - لیپوفیلیک که در صنایع تولید مارگارین،‌ کیک،‌ کرم و Topping،‌ چربی،‌ داروئی و بهداشتی کاربرد دارد تولید و به بازار عرضه شد.

به گزارش شبکه خبری صنایع غذایی ایران،عملکرد این محصول حفظ فاز آلفا در ژل کیک است

 

محصولات تولیدی  این شرکت مطابق با استانداردهای اروپا و براساس ئستورالعمل های FCC زیرنظر کارشناسان صنعت غذا و متخصصین کنترل کیفیت تولید می گردد. 

 امولسیفایرهای تولیدی این شرکت عبارتند از :

  • (DATEM(E472e : کاربرد در نان، کیک ،بیسکوییت،کلوچه،شیرینی،خمیر پیتزاو...
  • (SSL/CSL(E481/E482 : کاربرد کیک ،بیسکویت،ماکارونی،آدامس ،اسنک ها و...
  • (CITREM(E472c : کاربرد در شکلات،کره گیاهی،کارامل،تافی،روغن ،مایونزو...
  • (ACETEM(E472a : کاربرد در آدامس ،روغن،پاستیل،ژله،مایونز و...
  • (SMG(E472g : کاربرد در نان

 

 

جهت اطلاعات بیشتر به سایت شرکت www.parsbehbood.com  می توانید مراجعه نمایید .
ایمیل : info@parsbehbood.com

تلفن تماس پارس بهبود آسیا   11 - 05118470710

(سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۲) ۱۳:۵۷
ناشناس
۱۳۹۲/۰۸/۲۱ Iran
5
0
0

goodluck


پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها