سه شنبه / ۳۰ مهر ۱۳۹۲ / ۱۱:۳۹
سرویس : شیرینی و شکلات
کد خبر : ۴۱۹۸۱
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس شیرینی و شکلات
6 سال بر قله صادرات

شرکت گروه صنعتی نجاتی با برند آناتا برای ششمین سال پیاپی صادرکننده نمونه + معرفی

به گزارش فودنا گروه صنعتی نجاتی برای دومین سال پیاپی موفق به کسب عنوان صادرکننده نمونه شد که در روز ملی صادرات از این مجموعه تقدیر به عمل آمد.

به گزارش فودنا در همایش مهم روز ملی صادرات که 29 مهرماه برگزار شد صادرکنندگان ممتاز و نمونه معرفی شد که در این میان حضور پررنگ شیرینی و شکلاتی ها قابل پیش بینی بود.

 

تاریخچه گروه صنعتی نجاتی (آناتا)

(۱۳۱۶ تا ۱۳۴۶ ) یک کارگاه کوچک

خاطرات کودکى من در یک کارگاه کوچک قندریزى در یکى از خیابان‌هاى قدیمى شهر تبریز شکل گرفته است. پدر من در آن کارگاه، شکر سفید را به قند قالب گیرى شده تبدیل مى ‌کرد و من هیچگاه پیش‌بینى نمى ‌کردم که این کارگاه کوچک به یکى از بزرگترین واحدهاى تولید مواد غذایى خاورمیانه تبدیل خواهد شد. محصول بعدى این کارگاه، یک نوع شیرینی سنتی به نام شکر پنیر بود که طرفداران زیادی در مناطق شمال و شمال غرب ایران داشته و دارد. محصولات ما به سرعت در بازار شناخته شدند و ما به تولد محصولات جدیدتر علاقمند شدیم.


(۱۳۴۶ تا ۱۳۵۳ ) اولین گامهاى صنعتى شدن

در این سال، ما کارگاه بزرگى را در جاده ائل گلى تبریز خریدارى کردیم و اولین خط اتوماتیک تولید آبنبات و تافى را دایر کردیم. از سال ۱۳۵۱ توسعه چشمگیر این کارگاه آغاز شده و در مدت کوتاهى، تعداد خطوط تولید به چند برابر افزایش یافتند. اکنون ما این امکان را داشتیم که فروشگاهى را هم در یکى از خیابان هاى ‌تبریز دایر کرده و محصولات خود را به فروش برسانیم.


(۱۳۵۳ تا ۱۳۶۲) تولد گروه صنعتى نجاتى (آناتا)

بدنبال استقبال مردم تبریز و شهرهاى مختلف ایران، ما مصمم شدیم که یک کارخانه بزرگ براى تولید انواع شیرینى و شکلات تأسیس کنیم. من گروه صنعتى نجاتى را به ثبت رساندم و محل فعلى کارخانه را خریداری کردم. به فاصله یک سال، خط تولید مکانیزه بیسکویت و خط تولید مکانیزه ویفر در این محل نصب و راه اندازى شدند و اولین گروه از تولیدات بیسکویت و ویفر با مارک آناتا به بازار عرضه شدند. در آن زمان، هم کارگاه قندریزى، هم کارگاه آبنبات، تافى و هم کارخانه بیسکویت و ویفر در حال فعالیّت بودند. استقبال بی سابقه بازار از مارک آناتا باعث شد که در مدت کوتاهى، شعبه هاى فروش شرکت نیز افتتاح شده و تنها سه سال پس از آغاز تولید مکانیزه بیسکویت و ویفر، صادرات آناتا به کشورهاى همجوار نیز آغازشد.


(۱۳۶۲ تا ۱۳۶۸ ) تمرکز همگام با توسعه

براى توسعه آناتا، ما نیازمند تمرکز بودیم. به این دلیل کارگاه قندریزى از مجموعه گروه صنعتى نجاتى جدا شد و ماشین آلات آبنبات و تافى از کارگاه ائل گلى به محل کارخانه منتقل شدند. در همین سال خط تولید شکلات نیز خریدارى و نصب شد. در این دوره، گروه صنعتى نجاتى همچنان به تولید انواع بیسکویت، آبنبات و تافى ادامه می داد اما بخاطر جنگ ایران و عراق توسعه چشمگیری انجام نگرفت.


(۱۳۶۸ تا ۱۳۷۹ ) توسعه چشمگیر

در این سال همزمان با اتمام جنگ، فرزندانم محمدرضا و محمد جواد نیز که در طول دوران کودکى و تحصیل، در کنار من با مسائل تولید و اداره این مجموعه آشنا شده بودند رسماً به گروه صنعتى نجاتى پیوستند و انقلابى در توسعة آناتا بوقوع پیوست. ما توانستیم در همان سال خطوط تولید کاملاً مکانیزه براى تولید انواع تافى ساده و مغزدار، بیسکویت ساده و کرمدار، ویفر ساده و شکلاتى و انواع آبنبات در بسته‌بندى‌هاى بسیار متنوع را راه‌اندازى کنیم و بلافاصله پس از آن، محصولات خود را به اروپاى شرقى، آسیاى میانه و کشورهاى تازه استقلال یافته صادر کنیم. از آن مدت تاکنون، هر ساله حداقل یک خط تولید به مجموعه امکانات و حداقل یک محصول به مجموعه محصولات شرکت اضافه می شود. در حال حاضر، ما همچنان به صورت خانوادگى، مجموعه بزرگ آناتا را اداره می کنیم و به افق‌هاى بسیارروشنى چشم دوخته‌ایم.

 

خط مشی سیستم مدیریت یکپارچه


گروه صنعتی نجاتی آناتا


گروه صنعتی نجاتی آناتا با بیش از 75 سال سابقه در فرآوری و تولید بیش از 350 نوع انواع شکلات، تافی، آبنبات، نوقا، بیسکویت، کیک، ویفر، اسنک و آدامس سهم بزرگی از بازار تولید و فروش این محصولات را در کشور به خود اختصاص داده است و علاوه بر پخش گسترده در بازارهای داخلی توانسته است محصولات خود را به بیش از 54 کشور جهان صادر نماید.

این مجموعه بزرگ صنعتی به منظور استقرار و بهبود مداوم سیستم های نوین مدیریت کیفیت، تاکید بر حداکثر تلاش جهت تولید و عرضه مواد غذایی ایمن و سالم و همچنین افزایش بیش از پیش رضایت مشتریان خود، سعی نموده است با استقرار سیستم های مدیریت کیفیت ایزو 9001:2008، مدیریت ایمنی مواد غذایی ایزو 22000:2005 و مدیریت شکایت مشتریان ایزو 10002:2004 در این مسیر گام بردارد.

جهت حصول به اهداف فوق، مدیریت و کارکنان مجموعه متعهد می باشند تا موارد ذیل را سرلوحه فعالیت های خود قرار دهند:

-تضمین سلامت مصرف کنندگان از طریق شناسایی و کاهش مخاطرات تهدید کننده ایمنی مواد غذایی و بهبود مستمر کلیه شاخص‌های بهداشتی

-رعایت الزامات قانونی و دولتی و نیز الزامات ایمنی مواد غذایی توافق شده با مشتری

-رعایت اصول مشتری مداری و ارتقاء سطح رضایت مشتریان به عنوان سرمایه های اصلی سازمان

-استفاده از تجهیزات و فناوری های نوین تولید و فروش محصولات جهت تولید و عرصه محصولاتی متنوع و با کیفیت جهانی

-بهبود مستمر فرآیندهای سازمانی خصوصاً از طریق استقرار و بهبود سیستم های اطلاعات مدیریت

-ارتقاء سطح دانش و مهارت سرمایه های انسانی و ارتقاء کمی و کیفی برنامه های آموزشی

بی شک انجام این تعهدات جز با همدلی صادقانه و تلاش دلسوزانه مدیریت و کارکنان مجموعه محقق نخواهد شد. لذا مدیریت مجموعه ضمن اعلام تعهد و التزام به مفاد این خط مشی، از کلیه همکاران انتظار دارد با رعایت ارتباطات مشخص و مدون شده سازمانی، حداکثر مشارکت خود را در تحقق اهداف فوق به کار گیرند.

(سه شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۲) ۱۱:۳۹
فایزه ارکانی
۱۳۹۳/۱۰/۰۶ Iran
0
0
0

با سلام و خسته نباشد.طبق مذاکرات تلفنی روز چهارشنبه مورخه 1393/10/03 با اقای جداری مسول امور اداری قرار شد من برای بار دوم اطلاعاتم رو ثبت کنم در سایت و توسط کد پیگیری پیگیری کنم ولی در قسمت ارتباط مستقیم با مدیر مسئول افلاین هستند و من نمیتوانم ارتباط
برقرار کنم تا توسط کد پیگیری با ایشون ارتباط برقرار کنم.ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

ابوالفضل حیدری
۱۳۹۳/۱۲/۱۵
0
0
0

با سلام خدمت صاحبان صنایع نام: ابوالفضل حیدری سن: 30 سال زمینه فعالیت: کنترل و ابزاردقیق HMI & PLC (Siemens & Delta) آغاز فعالیت: 1386 مدت فعالیت: 7(هفت) سال همراه: 09137921362 ایمیل: a_hj12036@yahoo.com وبسایت: www.sanatberooz.com خلاصه تخصصی: صنعت بروز
در حدود هفت سال سابقه مفید کاری توانسته در زمینه های زیر خدماتی را انجام داده و صاحبان صنایع را در دنیای رقابت یاری نموده و محیط سالم رقابتی را ایجاد نماید. 1:طراحی و برنامه نویسی

آمنه روانبخش
۱۳۹۴/۰۱/۲۹ Iran
0
0
0

بسم الله با سلام کیفیت بیسکویت هانتر هم کرمدار کاکاوئی و هم ساده اش خیلی کم هستش .در مورد این محصول یک تجدید نظر کنید .آمنه روانبخش زاهدان مصرف کننده محصولات ایرانی

شهزاد زیادی
۱۳۹۵/۱۰/۱۶ Iran
0
0
0

با سلام خسته نباشید به گروه موفق آناتا فکر میکنم وقت آن رسیده که با استفاده از امکانات واحد های کوچک مشکلدار که بدهی بانکی ندارند استفاده کرده هم از سرمایه گذاری زیاد معاف شده و هم اینکه واحد های تعطیل که بخاطر مدیریت مشکل دارند راه اندزی شود؟همان کاری
که آقای چانگ در گره جنوبی کردند.کارشناس ارشد صنایع غذایی و از سهامداران شرکت تولیدی کیک و بیسکویت در مشگین شهر استان اردبیل هستم. متشکر

قاصدک اهوازی
۱۳۹۶/۰۶/۱۸
0
0
0

با سلام شرکت معتبر آناتا با محصولات خوبش چرا به کارگرای اهوازش ظلم می کنه کار در دمای 60درجه ازساعت 4صبح تا9شب با کدوم قانون چرا کارگرتون حرمت نداره بدون غذا بدون فیش حقوق آقای نجاتی من نمیتونم بیام تبریز اما قبر انسان طولش 180عرضش30عمقش50 همش یک سوم متر
مکعبه اقلا سرپرستی برای اهواز بذار که نماز بخونه ازخدا بترسه حق کارگرش روهم بدهد.

Hosin
۱۴۰۰/۱۰/۱۴
0
0
0

چرا شرکت معتبری مثل اناتا به کارکنانشان فیش حقوقی نمیده مگه این شرکت از میهن و شیرین عسل کمتره یا ترس داره


پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها