جمعه / ۱۲ مهر ۱۳۹۲ / ۱۴:۱۷
سرویس : کافی شاپ و بستنی ساز
کد خبر : ۴۱۵۶۳
گزارشگر : ۱۰۴۸
سرویس کافی شاپ و بستنی ساز

غذا‌ها و دسرهای عجیب و غریب آلمانی

تنوع غذاهای عجیب و غریب در آلمان، کشوری که به پیشرفت صنعتی معروف است، می‌تواند برای هر کسی جالب باشد.

هر چند تکنیک و محصولات صنعتی آلمان جای بحث ندارند، اما دست ‌پخت آلمانی‌ها با 2 جبهه سازش‌ناپذیر مخالف و موافق روبه‌رو است، در این میان غذاها و دسرهای آلمانی‌هم هستند که نام‌های عجیب و غریبی دارند.

 

 

 


تیلیت کارمندی 

تیلیت کارمندی در واقع غذای کامل نیست، بلکه یک سس است که با پوره سیب‌زمینی سرو می‌شود. 

واژه «Stippen» در گویش برلینی‌های به معنای تیلیت کردن است. 

در گذشته این غذای فقرا بوده و کارمندان دولت نیز وضع خوبی نداشتند؛ در این سس، غذاهای باقیمانده تیلیت می‌شد.

بستنی اسپاگتی 

یکی از بستی‌های مورد علاقه آلمانی‌ها بستنی اسپاگتی است، این بستنی فقط شبیه اسپاگتی است و هیچ ارتباطی با آن ندارد. 

برای تهیه آن، بستنی آماده را با فشار از ظرف فلزی سوراخ‌داری رد می‌کنند تا بستنی به صورت رشته درآید. 

سس آن هم شربت توت فرنگی است، بر روی اسپاگتی واقعی پنیر هم ریخته می‌شود. بر روی بستنی اسپاگتی پودر نارگیل ریخته می‌شود تا شباهت این بستنی با اسپاگتی کامل شود.

پاچه 

پاچه (Eisbein) این غذا از گوشت پاچه تهیه می‌شود؛اما ربط آن با (Eis) یا یخ چیست؟ 

در گذشته از استخوان ساق پا حیوان در قسمت زیر کفش پاتیناژ برای سر خوردن روی یخ استفاده می‌شده است.

 

مارش در گایسبورگ 

مارش یا قدم‌رو در «گایسبورگ» یک نوع خورش است. در قرن 19 میلادی دانشجویان دانشکده افسری در شهر اشتوتگارت علاقه زیادی به این غذا داشتند که در یک کافه در گایسبورگ فروخته می‌شد. 

از آنجایی که دانشجویان از محل پادگان تا کافه را به حالت قدم‌رو و یا مارش نظامی طی می‌کردند، نام این غذا به مارش در گایسبورگ شهرت یافت.

 .

.

.

.

فارس

(جمعه ۱۲ مهر ۱۳۹۲) ۱۴:۱۷

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها