یکشنبه / ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ / ۱۱:۵۵
سرویس : آرد و غلات، مواد نشاسته ای
کد خبر : ۴۰۴۲۴
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس آرد و غلات، مواد نشاسته ای
یک متخصص تغذیه:

نان‌های سنتی آذربایجان‌غربی، ارزش غذایی ندارند

یک متخصص تغذیه گفت: جوش شیرین موجود در نان‌های سنتی در سوخت و ساز طبیعی بدن اثر سوء می‌گذارد.

دکتر"نباتی" ، گفت: جوش شیرین موجود در نان‌های سنتی که برای ور آمدن خمیر استفاده می‌شود، باعث ایجاد حالت شیمیایی دریایی در بدن شده و در سیستم سوخت و ساز بدن اثر سوء می‌گذارد.

وی با بیان اینکه استفاده از جوش شیرین در تولید نان به هیچ وجه توصیه نمی‌شود، افزود: از دیگر مضرات جوش شیرین سوء هاضمه و مشکلات گوارشی و معده است.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه نان تولیدی سنتی به هیچ وجه ارزش غذایی ندارد، اضافه کرد: نان‌های سنتی مانند لواش و سنگک با آرد سفید بدون سبوس، فیبر و ویتامین B تولید شود، در حالی که سبوس برای بیماران دیابتی و فیبر برای سیستم گوارشی بسیار مفید است.

وی با بیان اینکه روش پخت سنتی به هیچ وجه توصیه نمی‌شود، گفت: نانوایی‌های نان سنتی به هیچ وجه از لحاظ بهداشتی مناسب نیستند، در حالی که کارخانه‌های نان صنعتی دارای مسوول بهداشتی و کنترل تولید بوده و برای استفاده مناسب است.

 

 

 

 

ایسنا

(یکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۲) ۱۱:۵۵

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها