شنبه / ۸ تیر ۱۳۹۲ / ۱۴:۱۱
سرویس : رستوران ها و کافه
کد خبر : ۳۹۶۴۴
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس رستوران ها و کافه

شتر شکم پر غذای محبوب اعراب+عکس

این بمب کالری ابتدا باید جوشانده شود و سپس درون یک گودال پر از زغال کباب شود تا زمانی که پوست آن به رنگ قهوه ای در بیاید. البته باید تصور کنید که اندازه گودال باید به قدری بزرگ باشد که یک شتر درون آن جای گیرد.

برخی از مردم بر این باورند که این فقط یک افسانه است اما در لیست کتاب رکوردهای گینس یک مورد شتر شکم پر کامل به چشم می خورد که بزرگترین آیتم غذایی در هر منو است و حتی چندین عکس از برپایی جشن به دور آن در اینترنت منتشر شده است.

 


بسیاری از منابع اعلام کرده اند که این غذا در جشن عروسی و مراسم های خاص کشورهای عربی بخصوص عربستان پخته می شود.
در واقع آنها می گذارند یک شتر کامل رشد کند و درون شکم آن را با تعدادی گوسفند یا بره پر می کنند که خود آنها نیز درون شکمشان حدود ۲۰ مرغ شکم پر (پر شده با تعدادی ماهی) قرار گرفته است.

 


این بمب کالری ابتدا باید جوشانده شود و سپس درون یک گودال پر از زغال کباب شود تا زمانی که پوست آن به رنگ قهوه ای در بیاید. البته باید تصور کنید که اندازه گودال باید به قدری بزرگ باشد که یک شتر درون آن جای گیرد. به طور متوسط زمان پخت این غذا ۲۴ ساعت می باشد.

 


پس از پخته شدن شتر، آن را وسط سفره می گذارند و مهمانان با چاقو و دست خالی به جان آن می افتند و تمام استخوان هایش را تمیز می کنند.
دستور پخت این غذا در کتاب آشپزی غذاهای بین المللی یافت می شود.

(شنبه ۸ تیر ۱۳۹۲) ۱۴:۱۱

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها