لازم به ذکر است جهت افزایش بازدهی کلاس و بهرمندی بیشتر شرکت کنندگان، این دوره ها به صورت نیمه خصوصی و با ظرفیت محدود (5- 8 نفر) و به مدت 8 ساعت ( 2 جلسه ی 4 ساعته) برگزار می گردد.
لذا از مدیران ،کارشناسان، پژوهشگران و علاقمندان محترم دعوت می شود جهت شرکت در این دوره ها، حضور بهم رسانند. جهت آگاهی از نحوه ی شرکت و ثبت نام در دوره ها، با شماره تلفن 5-66576923-021 تماس حاصل فرمائید.
1 - سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000 ( مبانی و پیشرفته)
2 - سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاهی ISO 17025 ( مبانی و پیشرفته)
3 - عملیات بهینه تولید، GMP ( Good Manufacturing Practices )
4- عملیات بهینه بهداشتی، GHP ( Good Hygiene Practices )
5- سیستم تجزیه تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی HACCP ( مبانی و پیشرفته )
6 - اصول نمونه برداری مواد غذایی و ارسال به آزمایشگاه Food Sampling
7 - میکروبیولوژی کاربردی مواد غذایی Food Microbiology
8 - عملیات بهینه آزمایشگاهی ( Good Laboratory Practices) GLP
9 - دوره ی آموزشی ارگونومی در آزمایشگاه
10 - دوره ی آموزش صحه گذاری و روش های آزمون
11 - استریلیزاسیون و دفع زباله های آزمایشگاهی