شنبه / ۵ اسفند ۱۳۹۱ / ۱۷:۱۲ سرویس : صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذاییکد خبر : ۳۷۵۴۰گزارشگر : ۱۰۰۸ سرویس صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی آغاز طرح لیبل گذاری گوشت قرمز استحصالی از کشتارگاه دام در یاسوج همزمان با میلادامام حسن عسکری (ع) صورت گرفت: آغاز طرح لیبل گذاری گوشت قرمز استحصالی از کشتارگاه دام در یاسوج آغاز شد دکتر صادقی مدیرکل دامپزشکی استان با اعلام این خبر گفت: کارشناسان بهداشتی و ناظرین شرعی لاشه های دام کشتارشده را پس از نظارت شرعی و بهداشتی ابتدا ممهور به مهر بهداشتی دامپزشکی نموده و سپس بر روی لاشه های فوق برچسب (لیبل) که شامل اطلاعاتی از قبیل مشخصات تولید ، تاریخ تولید و انقضاء ، مشخصات کشتارگاه و ... الصاق و باخودروهای مخصوص حمل روانه بازار مصرف می نمایند.وی اجرائی شدن این طرح را مهم ارزیابی و گفت: با توجه به نقش مهم و موثر کشتارگاه ها در تولید گوشت بهداشتی و سالم و همچنین نظر به اهمیت انجام نظارت های دقیق و کنترل لاشه های تولیدی و ایجاد امکان ردیابی و برخورد با موارد تخلف در واحدهای عرضه سطح شهر وجود داشته و با لیبل گذاری در عمل برای گوشت شناسنامه ای درست شده است که ردیابی دقیق منشاء تولید و تضمین سلامت گوشت را ممکن می سازد.مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به اجرای این طرح از ابتدای اسفندماه سالجاری از شهروندان خواست بمنظور حفظ سلامتی خود و سایر اعضاء جامعه از خرید و مصرف هرگونه گوشت فاقد لیبل گذاری و مهر بهداشتی دامپزشکی خودداری و تخلفات بهداشتی را به تلفن 1512 اطلاع رسانی نمایند. (شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۱) ۱۷:۱۲ آغاز طرح لیبل گذاری گوشت قرمز استحصالی از کشتارگاه دام در یاسوج میانگین امتیاز کاربران: 0.0 (0 رای) 12345 امتیاز 12345 برای امتیاز باید عدد وارد کنید پست الکترونیک را وارد کنید پست الکترونیک صحیح نیست پست الکترونیک نمایش داده شود. تعداد کاراکتر باقیمانده: 500 نظر خود را وارد کنید پس از انتشار این نظر، به من اطلاع داده شود. ارسال