جمعه / ۱۵ دی ۱۳۹۱ / ۱۱:۲۲
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۳۶۶۷۷
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس تغذیه و سلامتی

آشنایی با روش تهیه حلوای مجلسی

آرد سنگگ بهترین آرد مورد استفاده در تهیه حلوای مجلسی است.

مواد لازم

آرد سنگک: یک کیلو (شش پیمانه)

روغن‌نباتی: دو پیمانه

روغن‌مایع: نصف پیمانه

کره: 100گرم

حلوا شکری: 100گرم

پودر گل‌سرخ: یک قاشق چایخوری

زنجبیل و فلفل‌سیاه: از هر کدام نصف قاشق چایخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

هل، دارچین و زیره سائیده: یک قاشق چایخوری

پودر نارگیل و کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه

* نخست روغن نباتی را در تابه ریخته و حرارت می‌دهیم تا آب شود و روغن مایع را به آن اضافه می‌کنیم.

* سپس آرد الک شده و نمک را به آن اضافه و حرارت را ملایم می‌کنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شکلاتی روشن درآید. (حدود 30 دقیقه)

* سپس حلواشکری رنده شده را به آن می‌افزاییم و کنجد، پودرنارگیل و کره را نیز اضافه کرده و حرارت را ملایم‌تر می‌کنیم تا پودر نارگیل و کنجد نسوزد.

* بعد سایر ادویه‌ها (دارچین، هل، زنجبیل، زیره، گل‌سرخ و فلفل‌سیاه) را اضافه کرده و کاملا مخلوط می‌کنیم.

* در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم می‌زنیم.

مواد لازم شربت حلوا

شکر: چهار پیمانه

آب: دو پیمانه

گلاب: نصف پیمانه

زعفران: یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه شربت

* شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر حل شود،

* وقتی شربت قوام آمد آن‌گاه زعفران را اضافه کرده و گلاب را نیز بعد از آن می‌افزاییم و حرارت را خاموش می‌کنیم.

حلوای مجلسی

(جمعه ۱۵ دی ۱۳۹۱) ۱۱:۲۲

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها