جمعه / ۸ دی ۱۳۹۱ / ۱۰:۱۰
سرویس : شیرینی و شکلات
کد خبر : ۳۶۵۳۵
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس شیرینی و شکلات

پخت یک نان شیرینی برای ۱۰ هزار اسپانیایی

نانوای اسپانیایی با پخت نان شیرینی محلی موسوم به پولورون (polvoron) آن را بین 10 هزار نفر از مردم تقسیم کرد.

به گفته شیرینی پزان، این بزرگترین نان پولورون جهان بود که در اسپانیا پخته و عرضه شد.
نان شیرینی پز معروف در اسپانیا بنام مانته کادوس لا مورالا برای ششمین سال برای کریسمس پولورون 5 متری به ضخامت 2.40 متر و به وزن 300 کیلوگرم پخت و بین 10 هزار نفر توزیع کرد.
120 کیلو آرد ، 75 کیلو بادام، 50 کیلو قند و 5 کیلو دارچین در پخت این نان استفاده شد.
جالب توجه اینکه شیرینی پزان اسپانیایی در طول این 6 سال هرگز از گینس برای ثبت رکورد خود دعوت نکرده اند. خوزه لوئیس اولمدو گفت برای حمل نان از کامیون مخصوص استفاده شد و به همین خاطر آنها نتوانستند بزرگتر از این سایز درست کنند. کمپانی مذکور تا بحال پولورون های بزرگ را در شهرهای جنوبی مانند مادرید و باداجوز و اینک مالاگا درست کرده است.

از پولورون بعنوان میان غذا یا دسر استفاده می شود./ اسکای نیوز

(جمعه ۸ دی ۱۳۹۱) ۱۰:۱۰

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها