شنبه / ۲ دی ۱۳۹۱ / ۱۰:۳۷
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۳۶۳۹۹
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس تغذیه و سلامتی

مصرف امگا 3 و غذاهای دریایی از بروز آلزایمر پیشگیری می کند

یک جراح مغز و اعصاب مصرف گردو، کنجد، ماهی و غذاهای حاوی امگا 3، افزایش مصرف میوه و سبزی، افزایش مصرف غذاهای دریایی و غلات را به منظور پیشگیری از بروز آلزایمر موثر دانست.

دکتر حمید حبوباتی با بیان این که بیماری آلزایمر با افزایش سن شیوع پیدا می کند، افزود: بیماری آلزایمر حین افزایش سن در اثر آتروفی یا کوچک شدن نواحی مختلف مغز در فرد اتفاق می افتد.

دکتر حبوباتی با بیان اینکه تاکنون درمان خاصی برای این بیماری شناخته نشده است، تصریح کرد: مصرف برخی داروها می تواند از پیشرفت این بیماری در فرد جلوگیری کند.

وی مصرف گردو، کنجد، ماهی و غذاهای حاوی امگا 3، افزایش مصرف میوه و سبزی، افزایش مصرف غذاهای دریایی و غلات و قطع مصرف الکل و مواد روانگردان را به منظور پیشگیری از بروز آلزایمر موثر دانست.

این متخصص و جراح مغر و اعصاب در ادامه بر انجام فعالیت های ورزشی در افراد به ویژه سالمندان تاکید کرد و متذکر شد: انجام فعالیت ورزشی می تواند با تاثیر بر روی مرکز حافظه مغز از بروز این بیماری پیشگیری کند.

دکتر حبوباتی در ادامه با بیان این که  ورزش ذهن نیز می تواند در کاهش و پیشگیری از بروز آلزایمر موثر باشد، یادآورشد: افزایش مطالعه، استفاده از کامپیوتر به صورت متعادل، ایجاد خلاقیت و نوآوری در زندگی می تواند ذهن را خلاق تر کرده  و با فعالتر کردن سلول های مختلف مغز از بروز آلزایمر جلوگیری می کند.

 

وب دا

(شنبه ۲ دی ۱۳۹۱) ۱۰:۳۷

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها