محصول کاروتنوئید(آنتی اکسیدان ) تک ماکارون با خواص بسیار بالا وارد بازار شد. لیکوپن یکی از انواع کاروتنوئیدها (رنگدانه های گیاهی) است. برخی از انواع کاروتنوئیدها پس از مصرف می توانند به ویتامین (آ) تبدیل شوند، که لیکوپن از این خاصیت مستثنی بوده به دلیل آنکه خاصیت پیش ساز بودن برای ویتامین را در بدن ندارد، دهه های متمادی نادیده گرفته شد و در حالیکه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است. لیکوپن موجود در ماکارونی حاوی کاروتنوئید تک ماکارون ، یک آنتی کسیدان قوی می باشد که خطر ابتلاء به سرطان را کاهش می دهد. همچنین از تبدیل LDL – کلسترول مضر در بدن به LDL اکسیده ( که در سرخرگ ها پلاکت ایجاد می کند ) ، جلوگیری کرده و بدینوسیله از حملات قلبی پیشگیری می کند مطالعات متعدد ثابت کرده است مصرف مقادیر زیاد لیکوپن موجب کاهش حملات قلبی و سرطان هایی مثل سرطان پروستات، سینه، ریه، معده، لوزالمعده، روده ، دهان و گردن مبتلا می شود. لیکوپن ( Lycopene ) یک رنگدانه ی کاروتنوییدی به رنگ قرمز روشن و مسئول تولید رنگ قرمز در گوجه فرنگی میباشد لیکوپن مانند دیگر ترکیبات کارتنوئیدی عامل بازدارنده بیماریهای مزمنی است که ناشی از حضور رادیکالهای آزاد در بدن انسان هستند. این ترکیبات از آسیبهای اکسیداتیو به سیستم بیولوژیک جلوگیری میکند مانند آسیب به دیواره سلولها و دیگر ساختارها، مولکولها، لیپیدها و پروتئینها. تک ماکارون در راستای تولید محصولات فراسودمند و پس از تحقیقات فراوان اقدام به تولید ماکارونی حاوی آنتی اکسیدان بسیار قوی لیکوپن نموده است.