سه شنبه / ۱۱ مهر ۱۳۹۱ / ۱۵:۵۹
سرویس : صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی
کد خبر : ۳۴۵۳۹
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی
رییس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد:

27 واحد مرکز بسته‌بندی پای مرغ در کشور وجود دارد

یک بخش فرآوری پای مرغ و کارخانه تبدیل ضایعات کشتارگاه صنعتی طیور در شهرستان آمل افتتاح شد.

 بخش فرآوری پای مرغ و کارخانه تبدیل ضایعات کشتارگاه صنعتی طیور در آمل با حضور رییس سازمان دامپزشکی کشور، معاون برنامه‌ریزی استانداری مازندران و تعدادی از مدیران دستگاه‌های اجرای استان مازندران افتتاح شد.

در این مراسم محسن دستور ـ رییس سازمان دامپزشکی کشور ـ تعداد واحدهای مراکز بسته‌بندی پای مرغ در کشور را 27 واحد اعلام کرد.

وی به توان و پتانسیل استان مازندران در بخش تولید فرآورده‌های خام دامی اشاره و اظهار کرد: استان مازندران با داشتن ظرفیت‌های بالا در بخش پرورش طیور بخش قابل توجهی از مرغ کشور را تامین می‌کند.

رییس سازمان دامپزشکی کشور با تاکید بر اینکه در حال حاضر نیاز روز جامعه به محصولات دارای استانداردهای صادراتی بیش از قبل است، ابراز امیدواری کرد به زودی شاهد این خواهیم بود که زنجیره کامل مرغ از مرحله تولید تا زمان استفاده مصرف‌کننده به گونه‌ای شود که کاملاً مطابق با استانداردهای بین‌المللی جهت امر صادرات باشد.

 

(سه شنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۱) ۱۵:۵۹

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها