پنج شنبه / ۱۲ بهمن ۱۳۸۵ / ۱۸:۰۶
سرویس : آرد و غلات، مواد نشاسته ای
کد خبر : ۳۴۱۲
گزارشگر : ۱۰۰۵
سرویس آرد و غلات، مواد نشاسته ای

دانشجوی ایرانی نان صنعتی با طعم سنتی تولید کرد

یک دانشجوی ایرانی برای نخستین بار با الهام از طعم دهنده های خارجی، نان صنعتی را با طعم نان سنتی ‏وارد بازار کرده است. «امین سرافراز»، دانشجوی رشته صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس تهران گفت: «طرح طعم دهنده نان برای نخستین بار در ایران به صورت آزمایش اجرا می شود که در حال حاضر وارد مرحله نیمه صنعتی شده است.»

او در ادامه­ی گفت­وگو با خبرگزاری ایانا افزود: «در صورت اجرای صنعتی این طرح، انقلابی در صنعت نان کشور به وجود خواهد آمد و برای مصرف نان­های صنعتی فرهنگ سازی خواهد شد.»

وی ادامه داد: «طعم­دهنده­ی نان همراه با پودر خمیر ترش به نان صنعتی اضافه می‌شود و طعم آن را همانند نان­های سنتی می‌کند.»

سرافراز عنوان کرد: «پودر طعم­دهنده باعث افزایش ماندگاری نان و به تاخیر انداختن بیاتی و فساد میکروبی آن می‌شود؛ در نتیجه همزمان با مرطوب نگه داشتن نان، مانع از کپک زدن آن در کوتاه مدت خواهد شد.»

وی افزود: «آرد نان حاوی پروتئین­هایی­ست که فساد طبیعی را در آن ایجاد می‌کنند و بعضی از این پروتئین­ها قابلیت هضم پایین در معده دارند که با استفاده از این طعم دهنده،  PHمعده به نحوی تنظیم می‌شود که شرایط اسیدی معده بتواند این پروتئین­ها را به راحتی هضم کند.»

سرافراز اظهار داشت: «این طعم دهنده را می‌توان به نان سنتی نیز افزود و کیفیت و ماندگاری آن را افزایش داد؛ ضمن این که قیمت نان سنتی نیز به تناسب آن افزایش خواهد یافت.»

برای اجرای این طرح به صورت آزمایشی تا کنون 50 میلیون ریال هزینه شده است.

(پنج شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۵) ۱۸:۰۶

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها