او در ادامهی گفتوگو با خبرگزاری ایانا افزود: «در صورت اجرای صنعتی این طرح، انقلابی در صنعت نان کشور به وجود خواهد آمد و برای مصرف نانهای صنعتی فرهنگ سازی خواهد شد.»
وی ادامه داد: «طعمدهندهی نان همراه با پودر خمیر ترش به نان صنعتی اضافه میشود و طعم آن را همانند نانهای سنتی میکند.»
سرافراز عنوان کرد: «پودر طعمدهنده باعث افزایش ماندگاری نان و به تاخیر انداختن بیاتی و فساد میکروبی آن میشود؛ در نتیجه همزمان با مرطوب نگه داشتن نان، مانع از کپک زدن آن در کوتاه مدت خواهد شد.»
وی افزود: «آرد نان حاوی پروتئینهاییست که فساد طبیعی را در آن ایجاد میکنند و بعضی از این پروتئینها قابلیت هضم پایین در معده دارند که با استفاده از این طعم دهنده، PHمعده به نحوی تنظیم میشود که شرایط اسیدی معده بتواند این پروتئینها را به راحتی هضم کند.»
سرافراز اظهار داشت: «این طعم دهنده را میتوان به نان سنتی نیز افزود و کیفیت و ماندگاری آن را افزایش داد؛ ضمن این که قیمت نان سنتی نیز به تناسب آن افزایش خواهد یافت.»
برای اجرای این طرح به صورت آزمایشی تا کنون 50 میلیون ریال هزینه شده است.