دوشنبه / ۷ فروردین ۱۳۹۱ / ۱۲:۰۱
سرویس : فرآورده های گوشتی و پروتئینی
کد خبر : ۲۹۵۶۵
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس فرآورده های گوشتی و پروتئینی

مصرف سوسیس و کالباس به عنوان غذای بین راه توصیه نمی شود

مصرف سوسیس و کالباس به احتمال فساد پذیری به عنوان غذای بین راه توصیه نمی شود.

خانواده ها در طول سفر برای اینکه هم غذای مورد علاقه فرزندان را فراهم کرده باشند و هم وقت زیادی صرف تهیه غذا نکنند، کالباس وگوجه فرنگی وخیار شور را به عنوان غذای بین راه انتخاب می کنند. اما احتمال فسادپذیری کالباس زیاد است وبنابر این برای سفر اصلا توصیه نمی شود.» 

"فروزان صالحی" با بیان این که بسیاری از افراد مایلند در طول مسیر، بساط پختن کباب و جوجه کباب برپا کنند که غذای سالم، مطبوع و با کیفیتی خورده باشند، گفت: «گوشت و مرغ را از منزل و در ظرف یخ گذاشته و دقت کنید در طول راه و قبل از کباب کردن، کاملا سرد نگهداری شود.» 

وی باتاکیدبراینکه از گوشت هایی که در هوای آزاد آویزان شده و به فروش می رسند، استفاده نکنید افزود: «گردوغبار و سایر ذرات معلق در هوا، انواع میکروبها و تخم انگل ها با مصرف این گوشتها که ممکن است خوب هم پخته نشده باشند، به بدن منتقل شده و سلامت شما را به خطر می اندازند.» 

صالحی اضافه کرد: «درموقع تهیه کباب وجوجه کباب، مواظب باشید که تمام قسمتهای آن و به خصوص داخل آن کاملا حرارت دیده و به خوبی پخته شود تا در صورت وجود آلودگی احتمالی، با پختن از بین برود.» 

وی کبابی که خوب پخته شده باشد را قهوه ایی رنگ دانست وافزود: « اگر قسمت داخل کباب هنوز قرمز رنگ است ، به این معنی است که پخته نشده و آلودگی احتمالی آن از بین نرفته است که نتیجه اش مسمومیت غذایی همراه با اسهال، استفراغ، دل درد ودل پیچه خواهد بود.» 

این کارشناس تغذیه تأکید کرد: «گوشت ماهی در هوای گرم حساس تر است و سریعتر فاسد می شود بنابراین بهتر است در طول سفر اگر از سلامت ماهی مطمئن نیستید، استفاده نکنید. .

.

.

.

.

.

.

.

.

ایلنا

(دوشنبه ۷ فروردین ۱۳۹۱) ۱۲:۰۱

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها