دوشنبه / ۲۲ اسفند ۱۳۹۰ / ۱۶:۲۳
سرویس : آزمایشگاه، گواهینامه ها و اسانس
کد خبر : ۲۹۴۶۲
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس آزمایشگاه، گواهینامه ها و اسانس

آزمایشگاه کنترل لبنیات، گوشت و مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی راه اندازی شد

با اخذ موافقت اصولی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آزمایشگاه کنترل لبنیات، گوشت، پروتئین، مواد غذایی و آرایشی بهداشتی در آزمایشگاه های مرجع سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران راه اندازی شد.

آزمایشگاه‌های مرجع سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران جهت تأسیس آزمایشگاه همکار و مجاز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، موافقت اصولی خود را در زمینه شیر و لبنیات، گوشت، پروتئین، غلات، حبوبات، شیرینی، شکلات، کمپوت و کنسرو، انواع نوشیدنی، دم کردنی و آب معدنی، روغن، چربی، مکمل های غذایی، ادویه و چاشنی‌ها و لوازم آرایشی و بهداشتی از معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اخذ کرده است.

تجهیز آزمایشگاه مجاز در زمینه شیر و لبنیات، نخستین گام در این زمینه است که از سوی آزمایشگاه مرجع سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران صورت گرفت.

دستگاه somatic cell counter، شمارنده سلول‌های سوماتیک شیر جهت کنترل کیفیت شیر و اندازه گیری پارامترهای خون دام، دستگاه cryostar automatic کرایو استار اتوماتیک جهت اندازه‌گیری نقطه انجماد و آب افزوده به شیر،‌ دستگاه bag mixer جهت یکنواخت کردن محلول تحت شرایط استریل، دستگاه sediment tester جهت تصفیه و حذف هرگونه مواد جامد معلق درون شیر با استفاده از فیلتر، centrifuge سانتریفوژ جهت محصولات لبنی، انواع بوتیرومتر (شیر، بستنی، کره، پنیر) و انواع ترمومتر جهت لبنیات، میکسر و بن ماری از جمله تجهیزات موجود در این آزمایشگاه می‌باشد.

.

.

.

.

.

.

.

.

ایسنا

(دوشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۰) ۱۶:۲۳

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها