کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران دستگاههای نظارتی سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو را به برخورد و رسیدگی دقیق در خصوص صدور مجوز برای مشاغلی مانند همبرگر دست ساز و ماست بندی های صنفی فراخواند.
مهندس ابوالحسن خلیلی در نامه ای خطاب به روسای سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو نوشت: اخیراً ملاحظه شده است که برخی از مدیران و مسئولان دولتی در استانها با شعار ایجاد اشتغال در حال صدور مجوزهای تولید برای مشاغلی همچون همبرگر دست ساز و یا توسعه ماست بندهای صنفی هستند که این موضوع علاوه بر تهدید جدی سلامتی جامعه، اشتغال پایدار موجود در صنعت غذا و سرمایه گذاری های کلان صورت گرفته را با تهدید جدی مواجه نموده است.
وی با یادآوری اینکه کارخانجات مواد غذائی علاوه بر سرمایه گذاری در توسعه خطوط فرایند و خرید ماشین آلات ، به منظور تامین سلامت و بهداشت جامعه و برخورداری مصرف کنندگان از محصولات غذائی با کیفیت، خود را مقید به رعایت اصول بهداشتی و حفظ کیفیت می دانند و در این مسیر نیز سرمایه گذاری های کلانی را انجام داده اند از دستگاههای نظارتی تحت امر سازمانهای استاندارد و غذا و دارو خواست که به منظور پیشگیری از کاهش سلامت جامعه و افزایش هزینه های درمان، برخورد با چنین تفکر نادرستی را در دستور کار قرار داده تا در آینده شاهد اثرات سوء ناشی از تصمیم گیریهای نادرست نباشیم.