سه شنبه / ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ / ۱۳:۲۸
سرویس : ماشین آلات صنایع غذایی
کد خبر : ۲۸۴۳۹
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس ماشین آلات صنایع غذایی

معرفی جند دستگاه مورد استفاده در صنعت تولید سوسیس و کالباس

این دستگاه طرح لیما بوده و بوسیله کارخانجات ماشین سازی اصفهان ساخته شده است.

*سپراتور(بادر)

     این دستگاه طرح لیما بوده و بوسیله کارخانجات ماشین سازی اصفهان ساخته شده است.البته این دستگاه در اصل برای جدا کردن گوشت از بال و گردن مرغ مورد استفاده قرار می گیرد اما به دلیل تقویت موتور وسیستم ،این دستگاه قادر است یک مرغ کامل را استخوان گیری کند.این دستگاه به گونه ای است که تفاله(استخوان و سایر ضایعات) از قسمت جلویی دستگاه و گوشتی که به حالت خمیر است از کنار این دستگاه خارج میشود.

*تاملر

     این دستگاه با مارک Suhner ساخت سوئیس است.این دستگاه به شکل یک دستگاه همزن بتن است که دارای یک تیغه بزرگ درون ان می باشد.

     درون این دستگاه گوشت قرمز ریخته می شود و این دستگاه با چرخشی که ایجاد می کند باعث جابجایی گوشت درون ان شده وبه گوشت ضربه می زند.با تحمل ضربه توسط گوشت،گوشت به تکه های گوچکتری تبدیل می شود که از این گوشت برای ایجاد حالت نمایشی در کالباسهای خشک استفاده می شود.

     گوشت حاصل از این عمل را گوشت کیورنیک یا گوشت عمل اوری شده می نامند.

 

*دستگاه کاتر

     دستگاه کاتر(میکسر) جزء اصلی ترین و مهمترین دستگاه در یک کارخانه تولید فراورده های گوشتی می باشد به طوری که این دستگاه را قلب تپنده کارخانه و تیغه های موجود در دستگاه را به روح کارخانه تشبیه کرده اند.

     در این کارخانه دوسایز بزرگ و کوچک دستگاه کاتر وجود دارد این دو دستگاه مربوط به مدل Seydelman که توسط گروه ماشین سازی CFB در المان ساخته شده است. دستگاه کاتر بزرگ  دارای ظرفیت 325 لیتر(250کیلو) و دستگاه کاتر کوچک که دارای ظرفیت 200 لیتر(150کیلو)می باشد.

     دستگاه کاتر از دو تیغه که در مقابل هم و به صورت مماس قرار گرفته اند تشکیل شده است.این تیغه ها هر چند وقت یکبار باید توسط نمایندگی شرکت تولیدی کالیبره شود تا محصول تولیدی از کیفیت بالایی برخوردار باشد.

     در این مرحله،گوشت در قسمت کاتر(میکسر)و همراه با روغن ،کازئین،نشاسته،شیر خشک،تخم مرغ،پودر یخ،ویتامین ث،ادویه مخصوص و افزودنیهای مجاز قرار می گیرد.مواد ذکر شده حدودا 280 کیلوگرم وزن داشته و در زمان کمتر از 10 دقیقه اماده می گردد.

     در زمان تهیه امولسیون هموژن درجه برودت محصول حداقل 10- و در زمان تخلیه 60+ درجه سانتیگراد میباشد.امولسیون اماده شده سپس به قسمت پرکن دارای سیستم دیجیتال میباشد که می تواند برای هر محصول بطور جداگانه برنامه ریزی شود تا میزان فشار،تعداد گره،وزن محصول و .... را مشخص کند.

(سه شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۰) ۱۳:۲۸
فرزاد
۱۳۹۳/۰۹/۰۸
5
0
0

لطفا اگر ممکنه قیمت دستگاه ها و اینکه کدوم دستگاه واسه راه اندازی کامل خط تولید سوسیس و کالباس مناسبه رو واسم بفرستید. مرسی

سیامک
۱۳۹۵/۰۶/۲۱
0
0
0

لطفا قیمت دستگاهها و همینطور دستگاههای مورد نیاز جهت راه اندازی یک خط تولید کوچک برای شروع را در صورت امکان بفرستید و شماره تلفن نمایندگی یا کارخانه تولید دستگاه.متشکرم

شاهرخ هنرپرست
۱۳۹۵/۰۸/۱۷
0
0
0

لطفا برای راه اندازی خط تولید کوچک جهت تولید سوسیس کالباس خانگی راهنماییم کنید.با قیمت دستگاه

مهشید جلیلی
۱۳۹۶/۰۷/۱۴ Georgia
0
0
1

سلام لطفا قیمت کنونی دستگاهها واز چگونگی راه اندازی خط تولید اطلاعاتی ارسال فرمایی درضمن از اطلاعات داده شده هم تشکر میکنم بسیار مفید بود

مهدی
۱۳۹۴/۰۲/۰۴ United Kingdom
0
0
0

سلام لطفا در مورد دستگاه ها و قیمت و مدل اون ها برای تولید محصول در فست فود بفرستین

یوسف
۱۳۹۴/۰۴/۱۷
0
0
0

باسلام لطفا مطالب مورد نیاز مهدی و فرزار رو برای من هم بفرستید. باتشکر.

صالح
۱۳۹۵/۰۶/۰۳ Iran
5
0
1

سلام میخواستم بینم برای یک خط تولید کالباس برای کارگاهی به مساحت 1000 متر چه دستگاههایی لازمه و قیمتش چقدر میشه ساکن مشهد هستم و اینکه دستگاهها در مشهد سرویسکار و خدمات پس از فروش داره یا نه؟

حمید
۱۳۹۵/۰۷/۲۴
0
0
0

باسلام لطفا در مورد دستگاه ها و قیمت و مدل آنها برای تولید محصول در فست فود وهم چنین محل تهبه مواد اولیه ( افزودنیها )مرا راهنمایی کنید با تشکر

امین
۱۳۹۵/۰۹/۰۲
0
0
0

لطفا قیمت دستگاهها و همینطور دستگاههای مورد نیاز جهت راه اندازی یک خط تولید کوچک برای شروع را در صورت امکان بفرستید همچنین برای ماهی کاربرد دارد؟ و شماره تلفن نمایندگی یا کارخانه تولید دستگاه.متشکرم

محمدجواد صفرپور
۱۳۹۵/۰۹/۱۲ Iran
0
0
0

سلام اگه ممکنه بفرمایید برای ایجاد یک خط تولید کوچک چه مساحتی مکان نیاز دارد چند وسیله الزامی وبه چه قیمت لازم است آیا نصب به همراه آموزش میباشد

حسن
۱۳۹۵/۱۰/۱۰
0
0
0

سلام لطفا قیمت دستگاه هارو برای من ارسال کنید .باتشکر

علی
۱۳۹۵/۱۰/۱۳ Germany
0
0
0

لطفا قیمت دستگاهها و همینطور دستگاههای مورد نیاز جهت راه اندازی یک خط تولید کوچک برای شروع را در صورت امکان بفرستید و شماره تلفن نمایندگی یا کارخانه تولید دستگاه.متشکرم

مجید کاظمیان
۱۳۹۶/۰۲/۲۱
5
0
0

سلام و خسته نباشید درصورت امکان شرح مختصری از خط تولید سوسیس و کالباس گیاهی بهمراه قیمت حدودی و مساحت مورد نیاز و تعداد خدمه دستگاهها برای من ارسال بفرمایید. باتشکر فراوان

نیما
۱۳۹۶/۰۲/۲۸ United States
0
0
0

با سلام لطف می کنید قیمت حدودی دستگاه های خط تولید سوسیس و کالباس را برای من ارسال کنید . سپاسگزارم

فاطمه
۱۳۹۶/۰۴/۰۵
0
0
0

سلام. وقتتون بخیر اگه امکانش هست ، حداقل دستگاه های مورد نیاز برای راه اندازی یک خط تولید کوچک، همراه با قیمت آنها رو واسم بفرستید. و همچنین حداقل مساحت لازم برای راه اندازی چقدر هست. متشکرم

سعید بزاز
۱۳۹۶/۰۸/۲۷ Russia
0
0
0

باسلام لطفا قیمت دستگاههای لازم برای تولید سوسیس و کالباس گیاهی به میزان 2 تن در روز را اعلام فرمایید. با تشکر. بزاز

رنجبر
۱۳۹۶/۰۹/۲۶ Iran
0
0
0

لطفا قیمت دستگاه های خط تولید سوسیس و کالباس و ابعاد و برق مصرفی دستگاه ها و کاتالوگ مربوط به انها را در صورت امکان بفرستید

پیمان انتظاری
۱۳۹۶/۰۹/۲۷ Iran
0
0
0

لطفا قیمت دستگاهها و همینطور دستگاههای مورد نیاز جهت راه اندازی یک خط تولید کوچک برای شروع را در صورت امکان بفرستید و شماره تلفن نمایندگی یا کارخانه تولید دستگاه.متشکرم

علی
۱۳۹۶/۱۱/۰۷ Iran
0
0
0

سلام لطفا قیمت دستگاهها و همینطور دستگاههای مورد نیاز جهت راه اندازی یک خط تولید کوچک و مشخصات دستگاهها و شماره تلفن نمایندگی یا کارخانه تولید دستگاه رو برام بفرستید.متشکرم

علیرضا
۱۳۹۶/۱۲/۱۷
1
0
0

لطفا دستگاههای ضروری به همراه قیمت دستگاهها جهت راه اندازی برای تولید روزانه حداکثر یک تن را به همراه میزان مساحت مورد نیاز برای یک خط تولید کوچک برای بنده ارسال فرمایید متشکرم

پروین
۱۳۹۷/۰۲/۰۸
0
0
0

با سلام جهت راه اندازی یک خط تولید کوچک(خانگی)ایا دستگاه کلیپس زن موجود است راهنمایی بفرمایید ممنون

عباس
۱۳۹۷/۰۲/۲۳
0
0
0

سلام قیمت دستگاه لطف کنید بگید خدمات پس از فروش و فرمول ساخت کالباس هم آیا میدهید

متین
۱۳۹۷/۰۲/۲۳ Iran
5
0
0

لطفا قیمت دستگاه های خط تولید سوسیس و کالباس و ابعاد و برق مصرفی دستگاه ها و کاتالوگ مربوط به انها را در صورت امکان بفرستید.ممنون

سارا
۱۳۹۷/۰۳/۱۴
0
0
1

با سلام ببخشید من میخوام یه مغازه تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری راه بندازم .لطفا راهنمایی کنید چه دستگاهی باید بخرم .قیمت رو هم بفرمایید .ممنون

ناشناس
۱۳۹۷/۰۴/۰۳
0
0
0

سلام، لطفا تجهیزات کامل خط تولید سوسیس و کالباس رو به همراه برند و قیمت تفکیکی دستگاه ها رو برام بفرستین. ممنونم

م. ص
۱۳۹۷/۰۴/۰۹
0
0
0

با سلام ما اگر بخواهیم مثل خیابان شریعتی تهران مواد را با دستگاه خانکی و یا سنتی یا صنعتی کوچک جلوی مشتری تهیه کنیم، چه دستگاهی را پیشنهاد میکنید و قیمت ان چند تومان است. متشکرم

مریم
۱۳۹۷/۰۵/۰۳
3
0
0

لطفا قیمت دستگاهها و همینطور دستگاههای مورد نیاز جهت راه اندازی یک خط تولید مغازه ای را در صورت امکان بفرستید و شماره تلفن نمایندگی یا کارخانه تولید دستگاه در ایران یا خارج از کشور.متشکرم

فیصل خزاعل
۱۳۹۷/۰۶/۰۷
0
0
0

با سلام من سوپر پروتیئین گوشتیران در فردیس کرج فعالیت می کنم امکان استفاده از این دستگاه هست قیمت و مساحت لازم برای فعالیت چقدر لازم است تلفونم٠٩١٢٧٨٣٨٥٨٧

فرزانه
۱۳۹۷/۰۶/۲۳ Iran
0
0
0

سلام من قصد دارم سوسیس کالباس خانگی تولید کنم و به کسب و کاری بشه میشه منو راهنمایی کنید و بگید برای شروع چه دستگاههایی نیاز داره بخرم.ممنون میشم راهنمایی کنید.

سعید
۱۳۹۷/۰۹/۰۷
0
0
0

سلام دوست عزیز میخواستم ببینم شما شروع کردید واگه جوابتون مثبته با چه مشکلاتی مواجه بودید

امیر
۱۳۹۷/۰۸/۱۶ Iran
0
0
0

کارتان بسیار عالی می باشد ، لطفا راهنمایی کنید حداقل وسایل مورد نیاز برای سوسیس و کالباس سالم و متراژ موردنیاز و قیمت دستگاههای مورد کاربرد را بفرمایید. سپاسگزارم

محسن
۱۳۹۷/۰۹/۳۰
0
0
0

سلام تولید سوسیس و کالباس درحضورمشتری چقدر سرمایه نیازمی باشد

احمدی
۱۳۹۷/۱۱/۱۱
0
0
0

لطف میکنید انواع دستگاههای تولید سوسیس وکالباس همراه باقیمت را ارسال کنید.متشکرم

زهرا
۱۳۹۷/۱۲/۱۵ Iran
0
0
0

سلام لطفا میشه بفرمایید دستگاه اولیه برای ساخت سوسیس و کالباس چیست با قیمت باتشکر

خواجه ای-ذبیح اله
۱۳۹۸/۰۲/۲۲
0
0
0

سلام . لطفا مشخصات کامل هر دستگاه باقیمت فعلی آنرا برایم ارسال فرمائید.

ناشناس
۱۳۹۸/۰۲/۲۴
0
0
0

سلام.وقت بخیر.ببخشید میشه لطف کنین لیست دستکاه هایی که برای تولید سوسیس و کالباس درحضور مشتری نیاز هست رو به همراه قیمت هاشون برام بفرستین.ممنون

ابراهیم
۱۳۹۸/۰۳/۰۶
0
0
0

باسلام. لطفا لیست و قیمت دستگاه های مورد نیاز جهت تولید سوسیس و کالباس خانگی در حجم کم رو برام ارسال کنید.باتشکر

محمد الیاس
۱۳۹۸/۰۳/۲۷ Afghanistan
0
0
0

سلام وقت بخیر آیا امکان دارد نرخ دسگاه تولید سوسیس و کالباس را برایم ارایه نماید و ضمنٱ میخواهم وزن ، احجام و تمام معلومات را در مورد این ماشین داشته باشم با احترام

پیوند
۱۳۹۸/۰۴/۲۶
0
0
0

سلام.لطفا قیمت دستگاه کاتر و پرکن سوسیس و کالباس رو بفرستید برام.همچنین تلفن نمایندگی رو هم لطف کنید.ممنون

محمدهمتی
۱۳۹۹/۰۳/۲۴ Iran
5
0
0

با سلام لطفا قیمت دستگاهها و همینطور دستگاههای مورد نیاز جهت راه اندازی یک خط تولید مغازه ای سوسیس وکالباس را در صورت امکان ارسال و محبت بفرماییدشماره تلفن نمایندگی یا کارخانه های تولید دستگاه در ایران یا خارج از کشور.متشکرم ضمنا زیر بنای مورد نیاز و سرمایه اولیه رابفرمایید با تشکر


پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها