*سپراتور(بادر)
این دستگاه طرح لیما بوده و بوسیله کارخانجات ماشین سازی اصفهان ساخته شده است.البته این دستگاه در اصل برای جدا کردن گوشت از بال و گردن مرغ مورد استفاده قرار می گیرد اما به دلیل تقویت موتور وسیستم ،این دستگاه قادر است یک مرغ کامل را استخوان گیری کند.این دستگاه به گونه ای است که تفاله(استخوان و سایر ضایعات) از قسمت جلویی دستگاه و گوشتی که به حالت خمیر است از کنار این دستگاه خارج میشود.
*تاملر
این دستگاه با مارک Suhner ساخت سوئیس است.این دستگاه به شکل یک دستگاه همزن بتن است که دارای یک تیغه بزرگ درون ان می باشد.
درون این دستگاه گوشت قرمز ریخته می شود و این دستگاه با چرخشی که ایجاد می کند باعث جابجایی گوشت درون ان شده وبه گوشت ضربه می زند.با تحمل ضربه توسط گوشت،گوشت به تکه های گوچکتری تبدیل می شود که از این گوشت برای ایجاد حالت نمایشی در کالباسهای خشک استفاده می شود.
گوشت حاصل از این عمل را گوشت کیورنیک یا گوشت عمل اوری شده می نامند.
*دستگاه کاتر
دستگاه کاتر(میکسر) جزء اصلی ترین و مهمترین دستگاه در یک کارخانه تولید فراورده های گوشتی می باشد به طوری که این دستگاه را قلب تپنده کارخانه و تیغه های موجود در دستگاه را به روح کارخانه تشبیه کرده اند.
در این کارخانه دوسایز بزرگ و کوچک دستگاه کاتر وجود دارد این دو دستگاه مربوط به مدل Seydelman که توسط گروه ماشین سازی CFB در المان ساخته شده است. دستگاه کاتر بزرگ دارای ظرفیت 325 لیتر(250کیلو) و دستگاه کاتر کوچک که دارای ظرفیت 200 لیتر(150کیلو)می باشد.
دستگاه کاتر از دو تیغه که در مقابل هم و به صورت مماس قرار گرفته اند تشکیل شده است.این تیغه ها هر چند وقت یکبار باید توسط نمایندگی شرکت تولیدی کالیبره شود تا محصول تولیدی از کیفیت بالایی برخوردار باشد.
در این مرحله،گوشت در قسمت کاتر(میکسر)و همراه با روغن ،کازئین،نشاسته،شیر خشک،تخم مرغ،پودر یخ،ویتامین ث،ادویه مخصوص و افزودنیهای مجاز قرار می گیرد.مواد ذکر شده حدودا 280 کیلوگرم وزن داشته و در زمان کمتر از 10 دقیقه اماده می گردد.
در زمان تهیه امولسیون هموژن درجه برودت محصول حداقل 10- و در زمان تخلیه 60+ درجه سانتیگراد میباشد.امولسیون اماده شده سپس به قسمت پرکن دارای سیستم دیجیتال میباشد که می تواند برای هر محصول بطور جداگانه برنامه ریزی شود تا میزان فشار،تعداد گره،وزن محصول و .... را مشخص کند.