به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شیلات ایران، این ماست به وسیلهی شرکت Wood Stock Water Buffalo Yoghurt در سپتامبر گذشته در نمایشگاه تجارت محصولات طبیعی آمریکا عرضه گردید.
بر اساس این گزارش، این شرکت، نخستین شرکتیست که اقدام به تولید این محصول در آمریکا کرده است. در هر 170 گرم این ماست، 100 میلیگرم اسیدهای چرب امگا 3 (DHA & EPA) وجود دارد.
به گزارش مجلهی بینالمللی «اینفو فیش» از 15 سال گذشته تاکنون شرکتهای فرآوری تلاشهای زیادی را برای حل معضل بو و طعم، در ماست حاوی روغن ماهی انجام دادهاند. فناوری افزودنیهای غذایی حاوی امگا 3 شامل کپسولهکردن مولکولهای امگا 3 برای حفاظت از اکسایش و نیز نگهداری بو و طعم آنهاست. در سال 2005 سه نانوایی در آمریکا موفق به کاربرد موفقیتآمیز افزودنیهای حاوی امگا 3 شدند.