در این کارگاه آموزشی، فیضی، معاون دفتر امور پسته وزارت جهاد کشاورزی در سخنانی به راهکارها و روشهای صحیح کاشت، داشت، برداشت و فرآوری محصول پسته و پیاده کردن طرح HACCP به منظور کاهش سطح آلودگی به سموم قارچی (آفلاتوکسین) اشاره کرد.
او افزود: «امیدواریم این برنامهها به نحو احسن عملی شود تا ضرر و زیانی متوجه تولیدکنندگان محصول پسته نشود.»
در این کارگاه که توسط حوزه تدریج و نظام بهرهبرداری و با همکاری مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی قم برگزار شد، جمعی از کارشناسان دستگاههای مرتبط با محصول پسته، باغداران پستهکار و صاحبان ترمینالهای فرآوری پسته حضور داشتند.
در حال حاضر سطح زیرکشت بارور باغهای پسته استان قم هزار و 400 هکتار است و میزان پسته تولدی شده در سالجاری 700 تن بوده است.