سه شنبه / ۲۱ آذر ۱۳۸۵ / ۲۳:۵۵
سرویس : خشکبار، حبوبات و تنقلات
کد خبر : ۲۲۴۲
گزارشگر : ۱۰۰۵
سرویس خشکبار، حبوبات و تنقلات

اجرای طرح HACCP در تمام مناطق پسته خیز ضروری است

به گزارش خبرگزاری ایانا، مدیرکل دفتر امور میوه های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی در نخستین کارگاه آموزشی – توجیهی HACCP در استان قم گفت: «با توجه به وجود رقبای جدید در بازار و تجارت پسته، اجرایی کردن طرح HACCP در باغ های پسته و تولید و عرضه محصول بهداشتی از اهمیت ویژه ای برخوردارست.»

در این کارگاه آموزشی، فیضی، معاون دفتر امور پسته وزارت جهاد کشاورزی در سخنانی به راهکارها و روش‌های صحیح کاشت، داشت، برداشت و فرآوری محصول پسته و پیاده کردن طرح HACCP به‌ منظور کاهش سطح آلودگی به سموم قارچی (آفلاتوکسین) اشاره کرد.

او افزود: «امیدواریم این برنامه‌ها به ‌نحو احسن عملی شود تا ضرر و زیانی متوجه تولیدکنندگان محصول پسته نشود.»

در این کارگاه که توسط حوزه تدریج و نظام بهره‌برداری و با همکاری مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی قم برگزار شد، جمعی از کارشناسان دستگاه‌های مرتبط با محصول پسته، باغداران پسته‌کار و صاحبان ترمینال‌های فرآوری پسته حضور داشتند.

در حال حاضر سطح زیرکشت بارور باغ‌های پسته استان قم هزار و 400 هکتار است و میزان پسته تولدی شده در سال‌جاری 700 تن بوده است.

(سه شنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۵) ۲۳:۵۵

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها