چهارشنبه / ۱۵ آذر ۱۳۸۵ / ۱۹:۰۷
سرویس : سرویس عمومی
کد خبر : ۲۱۱۲
گزارشگر : ۱۰۰۲
سرویس سرویس عمومی

سرما خشک، روش جدیدی برای خشک کردن میوه و سبزیجات ارایه داده است

شرکت« فن آوری سرما خشک» روش جدیدی با کریستاله کردن آب موجود در میوه و سبزیجات و عمل تصعید آن به بازار فرستاده است.

در این روش ابتدا محصول، منجمد شده به صورتی که آب درون آن به صورت کریستال های یخ در آمده و جامد شود. سپس این کریستال ها به صورت گاز درآمده و بدون تبدیل به مایع شدن و به صورت گاز درآمده و توسط سیستم خلاء از محیط خارج می گردد.

تفاوت این روش با روش های معمول  خشک کردن میوه و سبزیجات و کریستاله شدن آب موجود در محصول و عمل تصعید است.

در این روش به دلیل این که تنها آب خالص از محصول جدا شده؛ لذا شکل اولیه محصول تفاوت نداشته و رنگ، بو، طعم و کلیه ویتامین ها و املاح آن بدون تغییر باقی خواهد ماند.

با استفاده از این روش امکان رساندن رطوبت نهایی محصول تا زیر 2 درصد ممکن خواهد شد و امکان نگهداری محصول خشک شده در شرایط عادی تا دو سال و به صورت بسته بندی مناسب تا 5 سال خواهد بود.

(چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۳۸۵) ۱۹:۰۷

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها