جمعه / ۲۲ بهمن ۱۳۸۹ / ۱۸:۰۷
سرویس : آرد و غلات، مواد نشاسته ای
کد خبر : ۲۰۹۰۸
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس آرد و غلات، مواد نشاسته ای

دوره آموزش تخصصی اصول و فنون نانوایی در اصفهان

به گزارش فودنا ، دوره آموزش تخصصی اصول و فنون نانوایی در واحد آموزشی اتحادیه نانوایان اصفهان برگزار می شود.

 دوره  آموزش تخصصی  اصول و فنون نانوایی

طول دوره : 60 ساعت .                   (20   ساعت نظری و 40 ساعت عملی.)  

      (      طول کار آموزی برای نانوایان سابقه دار 10 ساعت ولی  افراد ناوارد حد اقل 40 ساعت)

 

اهداف دوره:

الف: آشنایی با عوامل مؤثر بر کیفیت گندم:

1ـ نوع خاک و شرایط اقلیمی

2ـ نوع بذر و کود

3ـ نوع کشت

  نرخ خرید از کشاورز

5ـ زمان استراحت گندم

 

ب: آشنایی با عوامل مؤثر بر کیفیت آرد:

1ـ درصد سبوس گیری آرد

2ـ درصد رطوبت دهی به آرد

3ـ میزان زمان استراحت آرد

4ـ نوع گندم و میزان خواص پروتیئنی آن

5ـ نرخ آسیابانی و درصد انطباق آن با قیمت کارشناسی

 

ج: آشنایی با عوامل موثر بر کیفیت نان:

1ـ میزان گلوتن(چسب) موجود درآرد                 (ضعیف، متوسط، قوی)

2ـ میزان سبوس  موجود در آرد‌                              (کامل ـ خبازی ـ ستاره ـ نول)

3ـ میزان استراحت خمیر تهیه شده                           (30  دقیقه یا 3 ساعت)

4-مقدار زمان پخت نان در تنور                                  (30 ثانیه یا 3 دقیقه)

5-نوع افزودنی مصرفی  و مقدار آن                           (جوش یا مخمر)

6- سبک یا الگوی پخت نان                                            (  مسطح، نیمه حجیم، حجیم)

7- میزان رضایت شغلی  نانوایان                                 ( راضی یا ناراضی)

 8-میزان مهارت فنی و اطلاعات علمی نانوایان      ( ضعیف-متوسط-عالی)

9ـ نرخ فروش نان و میزان همخوانی آن  با قیمت تمام شده 

10ـ چگونگی خرید- نگهداری، دسته بندی و بسته بندی و مصرف نان

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

واحد  آموزش  اتحادیه نانوایان.

اصفهان .دروازه تهران.خ امام خمینی.100متری اتوبان زیر گذر .سمت راست

 تلفن: 03113367500 -   09133108713

 

وسوالات امتحان درس اصول و فنون نانوائی


1.    مهمترین ترکیبات گندم چیست؟

2.   املاح گندم چیست ؟

3.  اسید فیتیک چیست؟ چگونه آن را نابود کنیم؟

4.   چه چیزهائی روی  کیفیت گندم اثر می گذارد؟

5.   چه چیزهائی روی کیفیت آرد اثر می گذارد؟

6.   چه چیز هائی روی کیفیت نان اثر می گذارد؟

7.   افزودنیهانی نانوایی چیست؟

8.   چه موقع  نان داغ می زند؟

9.    گلوتن  خمیرچیست و چه خاصیتی دارد ؟

10. زمان  استراحت گندم، آرد و خمیر چقدرباشد بهتر  است؟

11. چرا نان سفت و لاستیکی می شود؟

12.     چگونه نان غنی سازی  می شود؟

13.    چند نوع آرد در کشور تولید می شود.؟

14.    هر واحد نان چند گرم است و سهم روزانه ما چقدر است؟

15.    فیبر چیست و نیاز روزانه انسان به آن چقدر است؟

16.    پی هاش چیست ؟وبالا و پائین رفتن PH  آن چه اثری روی  نان دارد؟

17.    چه تعداد نانوایی سنتی در کشور وجود دارد؟

18.    نیاز سالانه کشورمان به گندم چقدر است و چقدر سیلو نیاز داریم؟

19. نرخ نان از چه چیزهایی تشکیل می شود؟

20.    ویتامین ث چیست و چه اثری روی خمیر دارد؟

21.     چه فرقی بین نان سفید و سبوس دار وجود دارد؟

22.    گندم  چه استفاده هائی بجز نانوائی  دارد؟

23.   چگونه ماندگاری  نان را بالا ببریم؟

24.   معایب علمی نانهای سنتی چیست؟

25.   چند مدل نان در دنیا پخت می شود.؟کدامیک برای ایران بهتر است؟

26.   زیاد کردن زمان پخت و استراحت خمیر چه فایده ائی دارد؟

27.   کار با  تنورهای سنتی چه معلولیتهائی ببار می آورد؟

28.   فرق آرد ضعیف و قوی چیست؟ و چگونه پخت آنها را راحت تر کنیم؟

29.    علل سبوس گیری از گندم چیست؟

30.   نان خوب چیست  ؟ نانوای خوب کیست؟

(جمعه ۲۲ بهمن ۱۳۸۹) ۱۸:۰۷

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها