در گزارش این روزنامه آمده است که فروش گوشت شیر به دلیل در معرض انقراض قرار داشتن این حیوان در ایالت «آریزونا» ممنوع است و رستوران دارانی که این قانون را زیر پا بگذارند، جریمه میشوند.
«برایان مازون» که یک رستوراندار در ایالت «آریزونا» است در مصاحبهای با خبرگزاری آسوشیتدپرس، عنوان کرد: از گوشت شیر در غذاهای محلی مکزیک استفاده میشود. اگر این گوشت نباشد، مزه و طعم غذا تغییر میکند. البته میتوان از گوشت قرمز برای تهیه این نوع از غذاهای محلی استفاده کرد.
بر اساس اعلام دپارتمان محیط زیست ایالتی «آریزونا» در آمریکا، گوشتهای حیوانات دیگری چون مار پیتون، تمساح، کانگورو، خرچنگ، لاک پشت، مرغابی، تخم قورباغه، گوزن و مار زنگی هم در این غذاهای محلی استفاده میشود، اما به دلیل در معرض خطر قرار گرفتن این حیوانات، استفاده از گوشت آنها ممنوع شده است.
همچنین در صورتی که رستوران داران از این قانن تخطی کنند به ازای هر غذا 850 دلار جریمه میشوند.