شنبه / ۲۷ آذر ۱۳۸۹ / ۱۳:۱۱
سرویس : شیرینی و شکلات
کد خبر : ۱۹۷۶۳
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس شیرینی و شکلات
برای حذف مضرات شکلات‌های قندی

محققان ایرانی موفق به تولید شکلات با آب پنیر شدند

به همت یکی از واحدهای فناور مستقر در پارک علم وفناوری استان سمنان مراحل تهیه و تولید شکلات با آب پنیر با موفقیت انجام وآماده ارائه به بازار شد.

سپهری مقدم از مجریان این طرح گفت: هدف ما از تولید این نوع شکلات کاهش برخی از مضرات شکلات‌های تولیدشده در بازار و افزایش ارزش غذایی این محصول می باشد.

وی افزود: از مزایای استفاده از این روش می توان به مواردی چون بالا بودن میزان پروتئین به دلیل وجود آب پنیر وشیر تغلیظ شده، کاهش یک سومی شکر مصرفی در مقایسه با محصولات با طعم مشابه، حذف روغن نباتی و جایگزینی چربی شیر اشاره کرد.

ایسنا

(شنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۹) ۱۳:۱۱

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها