علی اکبر پاسندی افزود: تاکنون سه مرکز فروش خاویار و گوشت ماهیان خاویاری در گرگان ، دو مرکز در گنبد کاووس، سه مرکز در بندر ترکمن و یک مرکز در شهرستان کردکوی راه اندازی شده است.
وی گفت: راه اندازی این مراکز فروش می تواند خطرات ناشی از فروش خاویار قاچاق، غیر بهداشتی یا شبه خاویار و عرضه گوشت ماهیان خاویاری غیر مجاز را به شدت کاهش دهد.
پاسندی اظهار داشت: راه اندازی این مراکز توزیع و فروش خاویار و گوشت ماهیان خاویاری می تواند رضایتمندی مردم را فراهم کند.
مدیرکل شیلات گلستان گفت: وجود عاملین توزیع و فروش خاویار و گوشت ماهیان خاویاری در استان با توجه به جلوگیری از عرضه خاویار آلوده و غیر بهداشتی و عرضه گوشت ماهیان خاویاری غیر مجاز از اهمیت زیادی برخوردار است.
پاسندی گفت: خاویار یک ماده غذایی پر انرژی است که طعم و بویی بسیار خوشایند دارد.
وی افزود: مصرف خاویار می تواند از ابتلا به بیماری افسردگی و بیماری های قلبی عروقی پیشگیری کند چرا که در خاویار غلظت اسید های چرب از نوع امگا سه بسیار بالاست.
وی گفت: در کشورها و مناطقی که ماهی و خاویار در عادات غذایی مردم جایگاه ویژه ای دارد، میزان ابتلا به افسردگی بسیار کمتر از دیگر کشور ها و مناطق است.
مدیرکل شیلات گلستان گفت: مصرف خاویار در پیشگیری از ابتلا به بیماری های دستگاه گوارش و بعضی از سرطان ها بسیار موثر است و از آنجایی که خاویار از نظر عنصر آهن نیز غنی است به همین دلیل مصرف آن به افراد مبتلا به کم خونی ناشی از فقر آهن نیز توصیه می شود.
مهر