«مهناز تسلیمی» در گفتوگو با خبرگزاری فارس افزود: «بوفههای مدارس تنها میتوانند شیر و فرآوردههای آن از قبیل دوغ، بستنی، شیرکاکائو، شیر با طعمهای میوه، ماست، فرنی و شیربرنج را به دانشآموزان عرضه کنند.»
او ادامه داد: «خشکبار نیز شامل پسته، بادام، فندق، گردو، نخودچی، سویا، توت خشک، انجیر خشک و کشمش مجاز به فروش در بوفههای مدارس هستند.»
تسلیمی در خصوص ساندویچهای مجاز نیز اظهار داشت: «ساندویچها شامل نان و پنیر و گردو، نان و پنیر و خیار و گوجه، نان و تخممرغ آبپز و نان و کره و مربا مجاز هستند.»
او به بیسکویت، کیک و کلوچه مجاز نیز اشاره کرد و گفت: «انواع بیسکویتهای ساده و سبوسدار بدون کرم، کیکها و کلوچهها و نانهای شیرین البته دارای استاندارد مجاز به فروش در بوفههای مدارس هستند و کلوچهها نیز شامل کلوچهی کرمان، نان برنجی کرمانشاه، کلوچهی شمال، کلوچهی خرمایی جنوب در صورت بستهبندی و دارای استاندارد میتواند در مدارس توزیع شود.»
کارشناس بهداشت و تغذیه سازمان آموزش و پرورش شهر تهران اضافه کرد: «خرما نیز به صورت بستهبندی و میوهها شامل سیب، گلابی، نارنگی، پرتقال و موز میتواند در مدارس به فروش رسد.»
وی گفت: «آب میوههای مجاز، دوغ، ماءالشعیر و آب معدنی دارای آرم استاندارد نیز مجاز به فروش در بوفههای مدارس هستند.»
تسلیمی دربارهی فروش آش نیز اظهار داشت: «آش، لوبیا پخته، عدس پخته، حلیم، شلهزرد، سمنو، فرنی و شیربرنج نیز میتواند در مدارس به فروش برسد.»