شنبه / ۴ آذر ۱۳۸۵ / ۲۱:۰۵
سرویس : بازار پخش و توزیع مواد غذایی
کد خبر : ۱۸۸۲
گزارشگر : ۱۰۰۵
سرویس بازار پخش و توزیع مواد غذایی

لیست مواد غذایی مجاز قابل فروش در بوفه‌های مدارس اعلام شد

کارشناس بهداشت و تغذیه سازمان آموزش و پرورش شهر تهران از ابلاغ دستورالعمل پایگاه‌های تغذیه سالم (بوفه ها) در مدارس خبر داد و لیست مواد غذایی مجاز قابل فروش در این بوفه‌ها را اعلام کرد.

«مهناز تسلیمی» در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس افزود: «بوفه‌های مدارس تنها می‌توانند شیر و فرآورده‌های آن از قبیل دوغ، بستنی، شیرکاکائو، شیر با طعم‌های میوه، ماست، فرنی و شیربرنج را به دانش‌آموزان عرضه کنند.»

او ادامه داد: «خشکبار نیز شامل پسته، بادام، فندق، گردو، نخودچی، سویا، توت خشک، انجیر خشک و کشمش مجاز به فروش در بوفه‌های مدارس هستند.»

تسلیمی در خصوص ساندویچ‌های مجاز نیز اظهار داشت: «ساندویچ‌ها شامل نان و پنیر و گردو، نان و پنیر و خیار و گوجه، نان و تخم­مرغ آب‌پز و نان و کره و مربا مجاز هستند.»

او به بیسکویت، کیک و کلوچه مجاز نیز اشاره کرد و گفت: «انواع بیسکویت‌های ساده و سبوس‌دار بدون کرم، کیک‌ها و کلوچه‌ها و نان‌های شیرین البته دارای استاندارد مجاز به فروش در بوفه‌های مدارس هستند و کلوچه­ها نیز شامل کلوچه­ی کرمان، نان برنجی کرمانشاه، کلوچه­ی شمال، کلوچه­ی خرمایی جنوب در صورت بسته­بندی و دارای استاندارد می‌تواند در مدارس توزیع شود.»
کارشناس بهداشت و تغذیه سازمان آموزش و پرورش شهر تهران اضافه کرد:
«خرما نیز به صورت بسته‌بندی ‌و میوه‌ها شامل سیب، گلابی، نارنگی، پرتقال و موز می‌تواند در مدارس به فروش رسد.»
وی گفت:
«آب میوه‌های مجاز، دوغ، ماءالشعیر و آب معدنی دارای آرم استاندارد نیز مجاز به فروش در بوفه‌های مدارس هستند.»
تسلیمی درباره
­ی فروش آش‌ نیز اظهار داشت: «آش، لوبیا پخته، عدس پخته، حلیم، شله‌زرد، سمنو، فرنی و شیربرنج نیز می‌تواند در مدارس به فروش برسد.»

(شنبه ۴ آذر ۱۳۸۵) ۲۱:۰۵

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها