یکی از دل مشغولی های والدین این است که معمولاً کودکان برای خوردن غذاهایی که برای سلامتی شان مفید است، بهانه گیری می کنند. ناگت شادی با ترکیبی خوشمزه و لذیذ از گوشت سینه مرغ، مواد ارگانیک، اسید های چرب ضروری و هفت ویژگی مقوی و منحصر به فرد شامل انواع ویتامینهای A، گروه (B12,B6,B2,B1)، C، D، E، کلسیم و پروتئین شیر، نگرانی والدین را برطرف می نماید.
ترکیبات این ناگت : گوشت مرغ، شیر، عصاره هویج، تخم مرغ، پودرسوخاری، نشاسته، نمک، ادویه
روش های طبخ محصول:
در ماهیتابه: ناگت شادی را در ماهیتابه حاوی مقدار کافی روغن قرار داده و به مدت حدوداً 3 دقیقه با شعله ی متوسط سرخ نمایید تا زمانیکه دو طرف محصول به رنگ طلایی متمایل به قهوه ای درآید.
در سرخ کن: ناگت شادی را در سبد قرار داده و داخل روغن داغ 170 درجه ی سانتیگراد به مدت حدوداً 3-4 دقیقه سرخ نمایید تا زمانیکه دو طرف محصول به رنگ طلائی متمایل به قهوه ای درآید.
در فر: ناگت شادی را در سینی فر 200 درجه ی سانتیگراد قرار داده و به مدت حدوداً 20 دقیقه پخت
نمایید تا زمانیکه دو طرف محصول به رنگ طلایی- قهوه ای درآید.
http://kallehamol.com