سه شنبه / ۳۰ آبان ۱۳۸۵ / ۰۶:۲۶
سرویس : صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی
کد خبر : ۱۷۷۴
گزارشگر : ۱۰۰۵
سرویس صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی

استفاده از نان های کپک زده برای خوراک دام، خطر بروز سرطان را در انسان به دنبال دارد

یک متخصص تغذیه با بیان این که تغذیه نامناسب دام و انتقال سموم آن از طریق شیر و گوشت انسان را به انواع بیماری ها مبتلا می کند، گفت: «مصرف نان کپک زده حاوی سم آفلاتوکسین توسط دام ها خطر بروز سرطان را در انسان افزایش می دهد.»

«مسعود کیمیاگر» در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا با ارایه­ی این توضیح که تاثیر سوء آفلاتوکسین موجود در نان کپک‌زده تدریجی و تجمعی و فرد به ناگهان به مسمومیت دچار نمی‌شود، افزود: «البته تاثیرات مثبت تغذیه­ی دام و طیور بر روی محصولات هم وجود دارد؛ به ‌طوری که با دادن روغن­ها و اسیدهای چرب مناسب به دام و طیور می‌توان میزان اسیدهای چرب امگا 3 دریافتی را افزایش داد.»

کیمیاگر تاکید کرد: «تاثیر مواد غذایی دام بر روی محصولات به حدی­ست که حتا می‌توان ویتامین‌های موجود در شیر و یا گوشت را با تغییر مواد غذایی تغییر داد.»

این متخصص تغذیه در خاتمه یادآور شد: «علوفه­ی تازه حاوی ویتامین‌های مناسب است و دادن اسیدهای چرب به طیور تاثیرات مثبتی بر روی گوشت، شیر و تخم مرغ ‌گذاشته و حاوی ویتامین‌های مغذی می‌شود.»

(سه شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۵) ۰۶:۲۶

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها