«مسعود کیمیاگر» در گفتوگو با خبرگزاری ایسنا با ارایهی این توضیح که تاثیر سوء آفلاتوکسین موجود در نان کپکزده تدریجی و تجمعی و فرد به ناگهان به مسمومیت دچار نمیشود، افزود: «البته تاثیرات مثبت تغذیهی دام و طیور بر روی محصولات هم وجود دارد؛ به طوری که با دادن روغنها و اسیدهای چرب مناسب به دام و طیور میتوان میزان اسیدهای چرب امگا 3 دریافتی را افزایش داد.»
کیمیاگر تاکید کرد: «تاثیر مواد غذایی دام بر روی محصولات به حدیست که حتا میتوان ویتامینهای موجود در شیر و یا گوشت را با تغییر مواد غذایی تغییر داد.»
این متخصص تغذیه در خاتمه یادآور شد: «علوفهی تازه حاوی ویتامینهای مناسب است و دادن اسیدهای چرب به طیور تاثیرات مثبتی بر روی گوشت، شیر و تخم مرغ گذاشته و حاوی ویتامینهای مغذی میشود.»