تلفیق آخرین تکنولوژی روز دنیا در تولید غذاهای کاملاً پخته شده یخ زده با آشپزی سنتی و اصیل ایرانی بوسیله ماشین آلات بسیار پیشرفته جهان که در مجموعه ای از سالنهای متعدد دریافت مواد اولیه ، آماده سازی و تولید محصول انجام می گردد ، وسواس ویژه در تهیه مواد اولیه مصرفی بالاخص انواع گوشت (دام ، ماکیان و آبزیان ) را می طلبد که بمنظور دستیابی به این مهم ، مراکز تأمین کننده معتبر و مورد تأیید سازمان های مسئول از جمله دامپزشکی ، معاونت غذا دانشگاه علوم پزشکی ، استاندارد و . . . شناسائی و قرارداد منعقد گردیده است .
محصولات :
لازم به ذکراست غذاها بصورت خام ،پخته کامل و بر اساس سفارش نیم پخته بصورت سرد(بالای صفر درجه و زیر صفر درجه ) قابل عرضه می باشند.
( محصولات کاملاپخته شده)انواع کوفته ( ریزه وخورشتی) ، مرغ بریان ، کوردن بلو ، کراکت سیب زمینی ، کتلت ، استریپس، قطعات مرغ سوخاری kfc) )، بوفالو وینگز ( کتف و بال کبابی مرغ) ، انواع کوکو ( سیب زمینی و سبزی ) ، شنیتسل مرغ، ناگت ، مرغ برگر ، جوجه کباب زعفرانی ، بیفتک ، میگوسوخاری،
قطعات گوشت خورشتی ، قطعات گوشت بیف استراگانف ، کباب لاری گوشت قرمز و مرغ ، انواع گوشت چرخی ( کبابی و عدس پلوئی ) ، فیله کباب ،انواع استیک ،ششلیک ، کباب کوبیده ، کباب برگ ،انواع همبرگر ،کباب لقمه ، وران مرغ آسان پخت ( بصورت خام )
فعالیت آن عمدتاً درسه بخش خواهد بود :
الف : بخش دریافت گوشت قرمز شامل سردخانه های زیر صفر درجه و همچنین سردخانه Aging ، استخوان گیری ، قطعه بندی ، و . . . ( جهت گوشت گرم ) می باشد .
ب : بخش دریافت گوشت سفید عبارت از سردخانه دریافت (بالای صفر وزیر صفر ) ، شستشو و تمیز کردن اولیه، بمنظور متوقف نمودن آلودگی میکروبی (با عنایت به اینکه عموماً در کشتارگاه های مرغ کشور نسبت به تمیز کردن کامل مرغ اقدام نمی گردد ) انتقال اتوماتیک به سیستم قطعه کن که قادر است درهرساعت 6000 مرغ را بصورت اتوماتیک به2 تا14 قطعه تقسیم نماید .
ج : سالن های فرآوری : شامل دوسالن تولیدکه در یکی آماده سازی مواداولیه ودر دیگری عملیات فرآوری محصول وبسته بندی آن با پیشرفته ترین ماشین آلات وتکنولوژی روز دنیا انجام میگردد.
تلفن : 5 -88219191
ایمیل : info@bafoods.com
آدرس سایت : www.bafoods.com