خاصیت بافت پذیری پروتئین سویا در ایجاد بافت مشابه گوشت و مزایای تندرستی آن سبب شده که مصرف این نوع پروتئین با استقبال افرادی که به دنبال سلامت هستند، روبرو شود. مطالعات مختلفی نشان دادهاند که مصرف پروتئین سویا میتواند به پیشگیری از ابتلا به برخی بیماری ها کمک کند به همین دلیل در بسیاری از کشورها مصرف پروتئین سویا را توصیه کردهاند و مجوز استفاده از آن را در تولید سایر فراورده های غذایی صادر کردهاند. برگه های پروتئینی سویا از دانه کامل سویا پس از روغن گیری بدون استفاده از مواد شیمیایی مضر و با روش مکانیکی به دست میآید و تمام خواص مفید سویا را دارا است. برگههای پروتئینی مکسوی (TSP) مادهای چند کاره با شکلهای مختلف است که میتواند در پخت انواع غذاها همراه با گوشت یا بهتنهایی بکار رود.یک سهم از برگههای پروتئینی مکسوی (20 گرم) حاوی حداقل 25/6 گرم پروتئین سویا ، 3 گرم چربی است.
ویژگیهای برگههای پروتئینی مکسوی (TSP)•قابلیت بالای هضم پروتئین•رنگ روشن•طعم بسیار مطلوب•توانایی بالای جذب آب•بافت شبیه گوشت•قابلیت پخت سریع•دارای 40درصد پروتئین •مقدار کم چربی و سدیم•منبع خوبی از فیبرکسانی که دارای چربی خون بالا هستند و محدودیت مصرف چربی دارند ویا از رژیم های لاغری پیروی میکنند می توانند از این محصول به عنوان منبع پروتئینی به جای گوشت استفاده کنند. برگههای پروتئینی مکسوی منبع اصلی پروتئین برای کسانی محسوب میشود که رژیم گیاهخواری دارند.مدت ماندگاری برگههای پروتئینی مکسوی در دمای اتاق یکسال است اما بعد از خیساندن باید سریع استفاده شود و یا به مدت حداکثر 3روز در یخچال نگهداری گردد. بهتر است پیش از مصرف، برگههای پروتئینی را در آب گرم یا سرد خیس نمود و کمی سرکه ویا آب لیمو به عنوان محافظ به آن اضافه کرد. این محصول به جهت استفاده نکردن از مواد شیمیایی مضر در فرایند تولید، سالم و ایمن است و در انواع ساده (ریز و درشت ) و طعم دار ( جوجه ، کبابی ،دودی ) در بازار یافت میشود. شما میتوانید این برگهها را از فروشگاه های بزرگ و فروشگاههای زنجیرهای ( شهروند و سپه ) و دیگر مراکز فروش تهیه کنید.
www.soyasun.com