مجید امانی عضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات خرما و میوه های گرمسیری کشور با اعلام این مطلب افزود:موز از جمله محصولاتی است که در کشور ما به دلیل مصرف پائین سموم به صورت ارگانیک تولید می شود بنابراین می توان این محصول را به کشورهای مختلف جهان نیز صادر کرد.
وی با اشاره به اینکه تولید ارقام مقاوم موز و نیز ارائه راهکارهای کنترل بیولوژیک از اهداف طرح های تحقیقاتی مؤسسه تحقیقات خرما و میوه های گرمسیری است تصریح کرد:پوسیدگی ته سیگاری و پژمردگی فوزاریومی از مهمترین بیماری های بوته موز در کشور بوده که با رعایت تناوب زراعی، پوشش دهی به موقع خوشه و نیز آموزش بهره برداران کنترل این بیماری ها امکانپذیر است.
امانی یادآور شد:توسعه صنعت بسته بندی موز در گرو افزایش صادرات و نیز کاهش میزان ضایعات این محصول است.
باشگاه خبرنگاران