شنبه / ۴ اردیبهشت ۱۳۸۹ / ۱۴:۳۷
سرویس : کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا
کد خبر : ۱۵۰۲۵
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا

موز ارگانیک در کشور تولید می شود

عضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات خرما و میوه های گرمسیری گفت: موز تولید داخل به دلیل اعمال مدیریت صحیح کنترل آفات و مصرف پائین سموم در باغات موز به طور کامل ارگانیک تولید می شود

مجید امانی عضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات خرما و میوه های گرمسیری کشور با اعلام این مطلب افزود:موز از جمله محصولاتی است که در کشور ما به دلیل مصرف پائین سموم به صورت ارگانیک تولید می شود بنابراین می توان این محصول را به کشورهای مختلف جهان نیز صادر کرد.

وی با اشاره به اینکه تولید ارقام مقاوم موز و نیز ارائه راهکارهای کنترل بیولوژیک از اهداف طرح های تحقیقاتی مؤسسه تحقیقات خرما و میوه های گرمسیری است تصریح کرد:پوسیدگی ته سیگاری و پژمردگی فوزاریومی از مهمترین بیماری های بوته موز در کشور بوده که با رعایت تناوب زراعی، پوشش دهی به موقع خوشه و نیز آموزش بهره برداران کنترل این بیماری ها امکانپذیر است.

امانی یادآور شد:توسعه صنعت بسته بندی موز در گرو افزایش صادرات و نیز کاهش میزان ضایعات این محصول است.

 باشگاه خبرنگاران

(شنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۸۹) ۱۴:۳۷

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها