ریو
پنیر ریو یک پنیر تازه است که از شیر پاستوریزه گاو تهیه می شود، این پنیر بلافاصله پس از تولید بسته بندی شده و به صورت تازه به بازار عرضه می شود. این پنیر دارای رطوبت بالا و چربی کمتر از 16 درصد است، به همین دلیل این پنیر در تمام دنیا توسط پزشکان به عنوان یک پنیر رژیمی مطرح می شود.
طعم آن تازه، شیری، و ملایم است به همین دلیل برای تمام اعضای یک خانواده مطلوب است.
مهمترین کاربرد این پنیر در صبحانه، عصرانه است و در وعده غذای اصلی می توان آنرا به همراه دسرهای میوه ای شیرین مصرف نمود. با این پنیر می توان دسر برزیلی معروف که Romeu e Julita نامیده می شود را درست کرد.
جدول ارزش غذایی این پنیر در 30 گرم در ادامه آمده است
کالری | 80 کیلو کالری |
کربوهیدرات | 1 گرم |
پروتئین | 5 گرم |
چربی کل | 5 گرم |
چربی اشباع | 3 گرم |
کلسیم | 210 میلی گرم |
سدیم |
ریکوتا
پنیر ریکوتا پنیری است که به علت داشتن رطوبت بالا نرم و خامه ای می باشد. دارای بافت لطیف و رایحه مطبوع است. تقریبا دارای %20 چربی و ظاهر آن سفید رنگ می باشد. برای مصرف مستقیم و همچنین تهیه لازانیا و انواع دسر ها به کار می رود.
طعم نسبتا شیرینی دارد، به همین خاطر در ترکیب با شکر و برخی طعم ها برای تهیه انواع دسر و پر کردن شیرینی ها بسیار مناسب می باشد. در تولید آن اغلب از شیر گاو استفاده می شود، ولی از شیر گوسفند و بز نیز می توان استفاده کرد. منبع بسیار خوب کلسیم است و نیم فنجان از این پنیر می تواند %42 نیاز کلسیم روزانه را تامین می کند. قابلیت نگهداری آن تا 5 هفته ویا بیشتر است و برای مصارف طولانی مدت تا 6 ماه می تواند منجمد شود. این پنیر دارای پروتئین های آب پنیر و محلول است که به دلیل سهولت در جذب برای کودکان و ورزشکاران بسیار مفید است.
تلفن ها : 66467779 و 66467755
آدرس سایت : www.kalleh.com
ایمیل : customer@kalleh.com