شنبه / ۲۵ مهر ۱۳۸۸ / ۱۳:۴۹
سرویس : فرآورده های لبنی
کد خبر : ۱۳۲۰۶
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس فرآورده های لبنی

"دوغ با اسانس نعنای لبنی لاله ساری"

به گزارش فودنا شرکت لبنی لاله ساری تولیدکننده فرآورده های لبنی ،دوغ با اسانس نعنا را در ظرفهای 250 سی سی یک نفره ، 5/1 لیتری و 4 لیتری و پلاستیک سه لایه یک لیتری برای مصرف خانوار به بازار عرضه نمود .

محصولات فرآورده های لبنی لاله ساری :

  •  دوغ : دوغ از اختلاط ماست با آب و مقداری نمک تهیه می شود و برای معطر ساختن آن از اسانس نعنا استفاده می شود .
در ظرفهای 250 سی سی یک نفره ،  5/1 لیتری  و  4 لیتری و پلاستیک سه  لایه یک لیتری برای مصرف خانوار بسته بندی می شود . فرآیند تولید توسط دو سیستم ISO9001 , ISO2000 در جهت مدیریت کیفیت و HACCP در جهت تضمین سلامت مصرف کننده تحت  کنترل  می باشد . برخلاف نوشیدنی های  گازدار  مصرف آن کاملا مفید است  و حاوی مواد قندی و پروتئینی و کلسیم و فسفر می باشد .

ترکیبات : ماست پاستوریزه ، آب ، نمک ، اسانس طبیعی نعنا

  • پنیر

پنیر فرآورده ای است که پس از انعقاد پروتئین شیر و خروج آب پنیر از آن بدست می آید .

از هر 7 الی 8 کیلو گرم شیر ، یک کیلو گرم پنیر تولید می شود . در حال خاضر بیش از 4000 نوع پنیر در جهان تولید می شود . پنیر شرکت تولیدی لبنی لاله ، پنیر سنتی ایرانی بوده که به صورت فله یا در حلب های 25 کیلو یی بسته بندی می شود .

  • ماست   
  • شیر
تلفن :               3782194 (0151)

همراه :               09111521492

آدرس سایت : www.laleh-sari-dairy.com

ایمیل :           info@laleh-sari-dairy.com

 

(شنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۸) ۱۳:۴۹

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها