شرکت ثمین نان سحر اقدام به تهیه و تولید بهبود دهنده های غلات نموده و با بهره گیری از بخشهای مختلف از جمله آزمایشگاه مجهز شیمیایی و میکروبیولوژی، مرکز آموزش، کارگاه آزمایشی، سالنهای تولید و با استفاده از ماشین آلات پیشرفته به تولید بخش عظیمی از مواد بهبود دهنده مورد نیاز در کشور مبادرت می ورزد که انواع مختلف آن تحت نامهای :
سحر-۰۱ (برای تولید انواع نانهای حجیم)
سحر-۰۴ (برای تولیدانواع نانهای تست)
سحر برگر (برای تولید انواع نانهای همبرگر و مک برگر)
سحر-۲۰ (برای مصرف در تولید انواع نانهای سنتی)
همچنین بیکینگ پودر (برای مصرف در تولید انواع کیک و شیرینی) تولید و به بازار مصرف عرضه می گردد.
شرکت ثمین نان سحر در راستای فعالیتهای خود اقدام به تولید پری میکس از غلات مختلف نموده و پودر کرم و خامه نیز در زمره محصولات تولیدی جدید قرار دارد.
*حهت دیدین لیست کامل بهبود دهنده ها به سایت شرکت www.snsahar.com مراجعه نمایید.
هدف از برپایی این مجموعه انجام تحقیقات و تولید انواع بهبود دهنده فرآورده های غلات (بویژه انواع نانهای مسطح و حجیم) ضمن اجرای دوره های آموزشی بمنظور کمک به ارتقا کیفیت و کاهش ضایعات این صنعت می باشد.
گروه صنعتی نان سحر به عنوان پیشگام در صنعت تولید نان، ماشین آلات و مواد بهبود دهنده در کشور از سالیان گذشته فعالیتهای خود را در چهار زیر مجموعه:
۱- صنایع پیشرفت پخت (سازنده انواع ماشین آلات تولید نان حجیم و شیرینی - از سال ۱۳۶۳)
۲- شرکت ثمین نان سحر (تهیه و تولید انواع بهبود دهنده و مواد افزودنی برای صنایع نان و شیرینی - از سال ۱۳۷۶)
۳- شرکت نان سحر (تولید انواع نان حجیم و نیمه حجیم - از سال ۱۳۵۰)
۴- آموزشگاه نان سحر (اجرای دوره های تخصصی تولید نان از سال ۱۳۸۵)
آغاز نموده و روند فعالیتهای تولیدی و تحقیقاتی خود را با رشد فزاینده ای دنبال می نماید.
تلفن : ۸-۲۲۶۷۴۵۶۵
ایمیل : info@snsahar.com