مهندس مصیبی افزود: این کنسرو فرآوردهای است که از گوشت تازه یا منجمد ماهیان تون تولید شده و پس از شستشوی اولیه، قصابی، شستشوی ثانویه، پخت اولیه، پوستگیری، پرشده در ظروف مناسب و افزودن سس که ترکیب رقیق شدهای از کشک مایع یا کشک خشک همراه با سیر و نعناع داغ است، درببندی و تحت عملیات سترون تجاری قرار میگیرد.
وی تصریح کرد: تولیدکنندگان و واردکنندگان این فرآورده ملزم هستند تا تاریخ اول آذر ماه 88 نسبت به رعایت الزامات و امکانات جهت تولید منطق بر استاندارد، اقدامات لازم را بهعمل آورند.
مصیبی یادآور شد: کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی ذیربط میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به اداره کل استاندارد گلستان واقع در خیابان ملاقاتی مراجعه کرده یا با مراجعه به پایگاه اطلاعرسانی سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به نشانی www.isin.org متن استاندارد مورد اشاره را دریافت کنند.