دوشنبه / ۷ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۳:۱۹
سرویس : فرآورده های گوشتی و پروتئینی
کد خبر : ۱۲۰۳۶۴
گزارشگر : ۳۵۱۶
سرویس فرآورده های گوشتی و پروتئینی

اقدامات راهبری در توزیع نهادهای دامی و فرآورده‌های پروتئینی

تمام دستورالعمل‌های حوزه کنترل کیفی شرکت پشتیبانی امور دام کشور از آبان ماه سال جاری بر اساس آخرین شاخص‌های تعیین شده و استانداردهای ملی و ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور به روز رسانی شده است.

تمام دستورالعمل‌های حوزه کنترل کیفی شرکت پشتیبانی امور دام کشور از آبان ماه سال جاری بر اساس آخرین شاخص‌های تعیین شده و استاندارهای ملی و ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور به روز رسانی شده است، این استاندارهای کیفی ناظر بر حساسیت بالاتر نسبت به سلامت نهاده‌های دام و طیور و محموله‌های فرآورده‌های پروتئینی است.
 
حسین شیرزاد، مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور در این خصوص گفت: این اقدام در راستای ضرورت کنترل کیفیت محمولات در زمان خرید و همچنین طی دوره ماندگاری در انبارها و سیلوهای استانی انجام شده تا محمولات با کیفیت مطلوب به دست مصرف کنندگان دام و طیور برسد، همچنین مدیران استانی موظف شدند تا بر اساس استاندارهای جدید نسبت به کنترل‌های کیفی اقدام کنند.
 
مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به وظایف تعریف شده برای دفتر کنترل کیفی بازدیدهای ادواری از انبارها، سردخانه‌های ملکی و طرف قرارداد و همچنین محمولات موجود در انبارها برای مبادی ورودی شرکت متبوع نیز به طور مستمر انجام می‌پذیرد و در صورت مشاهده هر گونه عدم رعایت مفاد دستورالعمل‌ها راهنمایی و توصیه‌های لازم به منظور انجام اقدامات پیشگیرانه به کارشناسان و مدیران استانی مربوطه ارائه می‌شود.
 
شیرزاد در پایان اظهار کرد: در هنگام خرید گوشت قرمز و نیز خرید مازاد مرغ تولید داخل، ناظران کنترل کیفی به طور مستمر بر عملیات اجرایی کشتار، بسته بندی و انجماد محمولات استحصالی نظارت کیفی به عمل می‌آورند تا نهاده‌ها با کیفیت بالا و محموله‌های پروتئینی سالم به مراکز عمده مصرف ارسال شود.
(دوشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۲) ۱۳:۱۹

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها