شرکت شکوفه فام آمل اولین تولیدکننده آرد سیب زمینی در ایران بوده و تحقیقات وسیعی روی این محصول با ارزش انجام داده است .
مصارف این محصول :
این آرد در ترکیب با ارد گندم در تهیه نان های سنتی که ضایعات نان را به شکل قابل توجهی کاهش می دهد
در تهیه انوان کیک و نان های فانتزی
خمیر پیتزا و انواع پودرهای سوخاری و شنیسل جهت بهبود رنگ و طعم محصول نهایی
جلوگیری از سیاه شدن روغن در اثر سرخ کردن
در تهیه انواع کتلت ،آش،سوپ و انواع خورشت برای ایجاد لعاب و جذب آب اضافه غذا
از دیگر محصولات این واحد می توان به تولید خلال خشک سیب زمینی که به صورت نیمه پخت و خشک آماده می شود و همچنین اسنک ذرت و سیب زمینی و نشاسته سیب زمینی اشاره کرد .
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر مرکزی این واحد به شماره 8_ 88779737 ارتباط برقرار نمایید .