مدیرعامل مزرعه تکثیر و پرورش کبک استان اصفهان در گفتوگو با خبرنگار ایانا گفت: پرورش مولد کبک با 70 درصد افزایش از 250 به دو هزار قطعه رسید که از این تعداد 20 تن گوشت کبک بستهبندی شده استحصال میشود.
سیدمسعودرضا دخیلعلیان افزود: از ابتدای خرداد سال 86 بهرهبرداری از مزرعه تکثیر و پرورش کبک در زمینه تولید جوجه یک روزه، نیمچه کبک و گوشت بستهبندی شده با ظرفیت پرورش 30 هزار قطعه آغاز شد و اکنون هشت هزار قطعه کبک تخمگذار به سه هزار قطعه افزایش یافته است.
وی خاطرنشان کرد: تا دو سال آینده ظرفیت پرورش کبک از دو هزار قطعه مولد فعلی به 10 هزار قطعه افزایش خواهد یافت که 50 هزار کبک گوشتی پروش خواهد یافت.
دخیلعلیان تصریح کرد: در زمان حاضر گوشت کبک تولیدی به قیمت 11 هزار تومان به ازای هر کیلوگرم در بستهبندیهای استاندارد داخلی در بازارهای داخلی کشور توزیع میشود./