«سیدمحمد موسوی»، اضافه کرد: «روزانه تنها 10 درصد سوسیس و کالباس در ساندویچیها و سفره مردم مورد استفاده قرار میگیرد.»
او گفت: «در حال حاضر 300 کارخانه در ایران به کار تولید سوسیس و کالباس مشغول هستند که 10 تا 15 درصد آن زیر نظر تعاونی تولیدکنندگان فرآوردههای گوشتی است.»
موسوی دربارهی استفادهی گوشت بهداشتی در کارخانهی تولید سوسیس و کالباس گفت: «کارخانههای تحت پوشش تعاونی، سوسیس و کالباسهای بهداشتی تولید میکنند و با مکاتباتی که با ادارهی کل نظارت بر مواد غذایی و سازمان استاندارد صورت گرفته، در صورت اعلام گزارش تخلف در واحدهای تولید سوسیس و کالباس، از فعالیت آنها جلوگیری میشود.»