چهارشنبه / ۱۹ مهر ۱۳۸۵ / ۱۳:۳۸
سرویس : فرآورده های گوشتی و پروتئینی
کد خبر : ۱۱۱۵
گزارشگر : ۱۰۰۵
سرویس فرآورده های گوشتی و پروتئینی

سرانه مصرف سوسیس و کالباس در ایران یک و نیم ‌کیلو گرم است

مدیرعامل تعاونی فرآورده‌های گوشتی سراسر کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری ایانا گفت که در حال حاضر سرانه مصرف سوسیس و کالباس در ایران 5/1 کیلوگرم است که 50 درصد آن در مناطق شهری مصرف می‌شود و 22 درصد آن در مناطق روستایی به مصرف می‌رسد.

«سیدمحمد موسوی»، اضافه کرد: «روزانه تنها 10 درصد سوسیس و کالباس در ساندویچی‌ها و سفره مردم مورد استفاده قرار می‌گیرد.»

او گفت: «در حال حاضر 300 کارخانه در ایران به کار تولید سوسیس و کالباس مشغول هستند که 10 تا 15 درصد آن زیر نظر تعاونی تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی است.»

موسوی درباره­ی استفاده­ی گوشت بهداشتی در کارخانه­ی تولید سوسیس و کالباس گفت: «کارخانه‌های تحت پوشش تعاونی، سوسیس و کالباس‌های بهداشتی تولید می­کنند و با مکاتباتی که با اداره­ی کل نظارت بر مواد غذایی و سازمان استاندارد صورت گرفته، در صورت اعلام گزارش تخلف در واحدهای تولید سوسیس و کالباس، از فعالیت آن‌ها جلوگیری می‌شود.»

(چهارشنبه ۱۹ مهر ۱۳۸۵) ۱۳:۳۸

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها