«امیرحسین وکیلیفرد»، سازندهی دستگاه تولید رب گوجهفرنگی جامد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با اشاره به ویژگیهای این رب گفت: «این رب را میتوان با همان شرایط، در مدت 20 دقیقه به «بیریکس» (غلظت) 75 رساند؛ در حالی که حداکثر بیریکس قابل حصول با شیوههای کنونی حدود 40 است که البته به تغییر رنگ (تیره شدن) و افت خواص رب محصول منجر میشود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: «از آن جا که در سیستم ابداعی برای رساندن رب به این بیریکس از فرایندی مبتنی بر خلاء و امواج مغناطیسی استفاده شده و هیچگونه حرارتی در آن اعمال نمیشود، تمامی ویتامینها، مواد مغذی و خواص طبیعی رب از جمله رنگ، بو و طعم آن حفظ میشود.»
این مخترع تصریح کرد: «استفاده از این دستگاه از لحاظ هزینه حمل و نقل و بسته بندی بسیار مقرون به صرفه است؛ به طوری که تا 30 درصد هزینههای مربوطه را کاهش میدهد که با توجه به تناژ بالای تولید کارخانههای ربسازی بسیار چشمگیرست.»