این شرکت افتخار دارد که در مدت کوتاه حضور خود در عرصه تولید با به کار گیری نیروهای متخصص و استفاده از ماشین آلات و تکنولوژی روز دنیا ضمن سرلوحه قرار دادن شعار مشتری مداری و پایبندی به کیفیت و سرویس دهی مناسب خدمتگزار مشتریان خود باشد.
محصولای شهدینه آران :
گلوتن فعال گندم
نشاسته
گلوکز مایع
گلوتن فعال گندم چیست و چگونه به دست می آید؟
پروتئین گندم است که دارای خاصیت چسبندگی و انعطاف پذیری ویژه ای می باشد و از خمیر آرد گندم تهیه میشود. پس از شستشوی توده خمیر با آب، نشاسته موجود در آن خارج شده و شبکه پروتئینی کمپلکسی شامل (گلوتئین، گیادین و مزونین) تشگیل میگردد.
این پروتئین به وسیله ماشین تفکیک کننده و با شستشو و غربال کردن مداوم توده خمیربدست می آید. این ماده پس از خشک شدن بصورت پودر کرم رنگ روشن و یا قهوه ای مایل به زرد با مزه خنثی عرضه می گردد.
ویژگیهای گلوتن گندم:
در واقع عملکرد گلوتن در گندم است که باعث افزایش حجم قرص نان و ایجاد بافت مناسب آن میگردد و کلا مهمترین عامل تعیین کننده کیفیت آرد می باشد.
گلوتن فعال گندم تقریبا نزدیک به دوبرابر وزن خود میتواند آب جذب نموده که مقداری از این آب جذب شده همچنان در محصول نهایی باقی خواهد ماند که این امر موجب افزایش راندمان تولید میگردد و از طرفی رطوبت باقی مانده در محصول باعث به تعویق افتادن بیاتی نان میشود.
گلوتن ضمن به دام انداختن بهتر گازهای تولید شده در خمیر باعث افزایش حجم نان و کیفیت پخت میگردد.
گلوتن در غذاهای مایع نقش پیوندی و تعذیه ای دارد و همچنین به عنوان چاشنی مفید از آن استفاده میگردد.
به خمیر قابلیتی میدهد که میتواند ترکیبات اضافی مانند کشکش را در خود نگاه دارد.
به خوبی با دیگر ترکیبات مخلوط شده و وقتی از حالت خشک در می آید نیز خصوصیت گلوتن تازه دارد.
عمل پیوستگی مواد را حتی بدون گرما دادن برای استفاده در غذاهای کمپوت شده یا یخ زده ایدا آل میکند.
موجب بهبودی طعم نان میگرد.
موجب بهبود رنگ نان میگردد.
موجب غنی شدن میزان پروتئین آرد میگردد.
موجب لطیف شدن نان می گردد.
مقدار استفاده گلوتن گندم چقدر است؟
با توجه به کیفیت آرد و نوع محصول تولیدی مقدار پیشنهادی بین 3 تا 5 درصد وزن آرد می باشد.
تلفکس:3361917 - 3354001 (0311)
وب سایت: www.shahdineh.com
پست الکترونیک: info@shahdineh.com