دوشنبه / ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۱:۴۸
سرویس : صنایع و خدمات چاپ و بسته بندی
کد خبر : ۱۰۳۴۲۸
گزارشگر : ۳۵۱۴
سرویس صنایع و خدمات چاپ و بسته بندی

مقوا مناسب برای بسته بندی مواد غذایی

برای اینکه مقوا مناسب برای بسته بندی مواد غذایی را انتخاب کنید؛ ابتدا باید به 2 سوال اصلی پاسخ دهید

برای اینکه مقوا مناسب برای بسته بندی مواد غذایی را انتخاب کنید؛ ابتدا باید به 2 سوال اصلی پاسخ دهید:

جنس ماده غذایی چیست؟

آیا مایع است یا جامد یا چیزی میان این دو است؟ برای بسته بندی مقوایی مایعات از مقوا لمینیت شده با لایه آلومینیوم استفاده می‌شود. اما متداول‌ترین مقوا برای بسته بندی بیسکوئیت مقوا ایندربرد است. برای مواد غلیظ مانند فرنی یا ماست نیز می‌توان از مقوا لمینیت شده با لایه آلومینیوم یا لایه پلی اتیلن استفاده نمود.

در بسته بندی غذا، اگر غذا چرب باشد بهتر است از مقوا ایندربرد بهداشتی یا مقوا نچرال کرافت استفاده شود. برای مثال این دو مقوا در تولید جعبه پیتزا، جعبه همبرگر، جعبه ساندویچ و جعبه سوخاری کاربرد زیادی دارند. همچنین از آنها در تولید بسته بندی شیرینی و شکلات از جمله جعبه شیرینی، جعبه شکلات و جعبه کیک استفاده می‌شود.

وزن ماده غذایی چقدر است؟

برای مثال در بسته بندی میوه برای عرضه در فروشگاه یا بسته بندی گوشت منجمد برای صادرات باید از ورق‌های فلوت دار سه لایه استفاده شود زیرا در چنین مواردی وزن محصول بیشتر از قدرت تحمل مقواهای یک لایه است. اما جعبه خرما نیم کیلویی یا کمتر از این وزن بهتر از با مقوا ایندربرد تولید شود.

(دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۰) ۱۱:۴۸

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها