شبکه خبری صنایع غذایی ایران شبکه خبری صنایع غذایی ایران
جمعه، ۸ مرداد ۱۳۸۹ RSS
صفحه نخست ارسال خبر درباره ما تماس با ما English
 نیازمندیهای صنایع غذایی 

 

 خانواده صنعت غذا 

 میانبر 
نسخه چاپی
نقشه سایت
فرم ارسال پیوند
ارسال به دوستان
پیشنهادات و انتقادات
افزودن به آدرسهای برگزیده

  

293 مرکز عرضه مواد غذایی در قزوین تعطیل شد

۱۳:۳۸ (چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۸)
اخبار مرتبط
نسخه چاپی نسخه چاپی

کارشناس مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان قزوین گفت: با توجه به بازدید از مراکز مواد غذایی و اماکن عمومی طی 9 ماهه سال جاری، 293 مرکز در قزوین تعطیل شده است

شیرین نادری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: 11 اسفند روز ملی بهداشت محیط است و بهداشت محیط یعنی کنترل عواملى از محیط زندگى که به گونه‌اى بر سلامت جسمى، روانى و اجتماعى انسان تأثیر می‌گذارند.
وی ادامه داد: واحد بهداشت محیط دارای وظایف و فعالیت‌های مختلف است که کنترل آب آشامیدنی مناطق، آزمایشات میکروبی و شیمیایی آب شرب عمومی، کلرسنجی روزانه از شبکه عمومی آب شرب و بازدید از تأسیسات آب از جمله این وظایف است که طی 9 گذشته تعداد کلرسنجی در شهرها 22 هزار و 773 مورد، در روستاها 81 هزار و 628 مورد و در مجموع 104 هزار و 401 بوده است.
کارشناس مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین اضافه کرد: طی این مدت یک‌هزار و 537 نمونه‌برداری در مناطق شهری و یک‌هزار و 911 نمونه برداری میکروبی در مناطق روستایی انجام شده که در کل 3 هزار و 448 نمونه‌برداری میکروبی انجام شده است.
وی عنوان داشت: از مجموع 195 نمونه‌برداری شیمیایی، 82 نمونه در مناطق شهری و 113 نمونه در مناطق روستایی بوده که بر اساس درصدهای نمونه‌برداری شده طی شش ماهه نخست سال جاری میزان سلامت آب آشامیدنی در شهرهای استان 99 درصد و در روستاها 77 درصد از نمونه‌ها سالم بوده‌ است.
نادری با اشاره به دیگر وظایف و فعالیت‌های واحد بهداشت محیط اعلام کرد: کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، بازدید از مراکز تهیه و تولید و عرضه مواد خوراکی، صدور کارت معاینه پزشکی و صدور گواهی بهداشت عمومی برای متصدیان، معرفی متخلفان بهداشتی به مراجع قضایی و تعطیلی مراکز و اماکن غیربهداشتی در دستور کار این واحد بوده است که طی 9 گذشته 20 هزار و 245 کارت معاینه بهداشتی صادره شده است.
وی تصریح کرد: در این ایام یک‌هزار و 495 گواهینامه بهداشت عمومی صادر و 41 هزار و 267 بازدید از مراکز مواد غذایی و اماکن عمومی انجام شده که یک‌هزار و 223 بازدید از اماکن بین راهی بوده و با توجه به بازدیدهای صورت گرفته 3 هزار و 289 نفر از متخلفان به مراجع قضایی معرفی شده و 293 مرکز تعطیل شده است.
کارشناس مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین افزود: در بحث بهداشت مربوط مواد غذایی، کنترل مواد غذایی در سطح عرضه، نمونه‌برداری از مواد غذایی مشکوک و ارسال آن به آزمایشگاه، معدوم کردن مواد غیرقابل عرضه و غیرقابل مصرف، معرفی متخلفان به دادگاه، یدسنجی از نمک مصرفی مراکز و نمونه‌برداری نان از نظر مصرف نمک و جوش شیرین را انجام داده‌ایم.
وی افزود: طی 9 ماه سال 88 تعداد نمونه‌برداری از مواد غذایی در سطح عرضه یک‌هزار و 962 و تعداد یُدسنجی 2 هزار 378 مورد بوده است.
نادری افزود: همچنین در این ایام 475 نمونه‌برداری از نان (جوش شیرین و نمک) که از مواد غذایی بوده، صورت گرفته که 950 مورد غیرقابل مصرف انسانی بوده است.
وی خاطر نشان کرد: در راستای همین وظایف 562 نفر معرفی به دادگاه، 26 هزار و 147 کیلوگرم مواد خوراکی معدوم و 351 کیلوگرم مواد بهداشتی نیز معدوم شده است.
کارشناس مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به کنترل اماکن عمومی توسط واحد بهداشت محیط گفت: کنترل اماکن عمومی، تربیتی، مراکز بهداشتی درمانی و ...، بازدید از استخرهای شنا، کنترل کیفی آب استخرها (سنجش پارامترهای شیمیایی و فیزیکی)، بازدید از مساجد، بازدید از جایگاه‌های پمپ بنزین و پیگیری نواقص مربوطه، بازدید از بیمارستان‌ها و بازدید از پارک‌ها، ورزشگاه‌ها، ترمینال‌ها و تشکیل پرونده بهداشتی و اعلام به سازمان‌ها و مسئولان زی‌ربط و پیگیری تا حصول نتیجه مطلوب از دیگر اقدامات واحد بهداشت محیط استان است.
وی عنوان داشت: طی 9 ماه سال جاری از 211 استخر شنا، 96جایگاه پمپ بنزین، 60 مطب‌ و 30 بیمارستان بازید به عمل آمده است.
نادری اعلام کرد: یکی دیگر از وظایف و فعالیت‌های واحد بهداشت محیط نظارت بر احداث و بهسازی توالت خانوارهای روستایی، نظارت بر دفع بهداشتی زباله در مناطق شهری و روستایی، نظارت بر فعالیت شرکت‌های خدماتی مبارزه با حشرات و جوندگان، اجرای طرح شهر سالم و روستای سالم، اقدامات اضطراری هنگام وقوع بلایای طبیعی و آموزش بهداشت است.
وی تصریح کرد: طی 9 ماه گذشته 12 مورد صدور مجوز شرکت‌های خدماتی مبارزه با حشرات و جوندگان و 3 هزار 109 چشمه احداث و بهسازی توالت بهداشتی انجام شده و همچنین اجرای طرح شهر سالم در شهر محمدیه نیز در دستور کار است.
کارشناس مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین، رسیدگی به شکایات در زمینه‌های مختلف بهداشتی، وجود ستاد فوریت‌های بهداشت محیط برای ثبت و رسیدگی به شکایات مردمی در استان و شهرستان‌ها در تمام ساعات شبانه‌روز و اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی از اول اسفند تا 15 فروردین سال 89 را از دیگر وظایف و فعالیت‌های واحد بهداشت محیط ذکر کرد.

خبرگزاری فارس


 نظر شما درباره خبر 

نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر شما :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)


کد وارد شده صحیح نیست


 

 تازه ترین اخبار 
افزایش صادرات محصولات غذایی نسبت به سال گذشته
بازار زعفران ایران در انحصار واسطه گران است
حساسیت سازمان دامپزشکی کشور به سلامت فرآورده های خام دامی
تولید واکسن بیماری لکه سفید میگو سال آینده
تجهیزات تمام واحد‌های مرغداری کشور باید به روز شود
متوسط قیمت خرید گندم کشاورزان 330 تومان است
ارزش غذایی قارچ در ایران هنوز ناشناخته است
صادرات ماهی بی‌کیفیت شمال از استان به عراق صادرات ماهی خوزستان را نابود می‌کند
اظهارات استاندار مبنی بر شایعه بودن آلودگی آب انحراف از موضوع است
برگزاری نمایشگاه های ویژه ماه مبارک رمضان در 15 نقطه در سطح شهر تهران از یکشنبه آینده
وزارت بازرگانی مسئول تعیین قیمت تضمینی محصولات نیست
وضعیت کارخانه‌های چای را نگران کننده است
سهمیه صادرات خاویار ایران 47 درصد کل صادرات خزر در سال 2010
نبود بازاریابی مشکل صادرات زعفران و زرشک
تا هدف مطلوب و نقطه نهایی در چای فاصله داریم
توزیع روزانه گوشت مرغ منجمد به منظور تنظیم بازار
پروبایوتیک و پری بایوتیک
وجود ترکیبات سرطانزا در سوسیس و کالباس
افتتاح خط فیلینگ درموسسه تحقیقات واکسن وسرم سازی شمال شرق کشور
دکتر مجید حسینی مدیر عامل گروه تولیدی پفیش بعنوان کار آفرین برترو ملی کشور برگزیده شد
۱ ۲ ۳ ۴ ۵

 آگهی بازرگانی 
همایش فراورده های لبنی مشهد به همراه گردهمایی مدیران
دومین نمایشگاه نوشیدنیهای تهران -22921128  - سرکار خانم دهقانی

صفحه نخست | لیست اخبار | اخبار صنایع غذایی | گزارش و گزارش تصویری | نمایشگاه مجازی | سالنامه تخصصی فودنا | سرمایه | اخبار شرکتهای غذایی بورس | درباره ما | تماس با ما | مشاوره | بازار فرآورده های غذایی | خانواده صنعت غذا | بانک اطلاعات شرکت ها | ارسال خبر به فودنا | ارسال پیوند به فودنا | نشریه شهد | ماهنامه تهران صنعت | ورود به سامانه ویژه اعضا | ثبت نام در سایت | ارسال گذرواژه فراموش شده | پیوندها | خبرنگار افتخاری فودنا شوید | نظرسنجی | خبرگزاری - فهرست اخبار | خبرگزاری - آرشیو | تبلیغات در فودنا
کلیه حقوق این سایت متعلق به شبکه خبری صنایع عذایی ایران می باشد.
طراحی سایت و پورتال، هاست و سرور اختصاصی - رادکام